Spitalul Judeţean Buzău, SCANDAL cu gaze lacrimogene. Secție evacuată după ce mai multe persoane s-au bătut

Dana Lascu |
Data publicării:

Spitalul Judeţean Buzău, SCANDAL cu gaze lacrimogene. Pacienţii Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău au fost evacuaţi, aseară, după ce membrii a două familii s-au luat la bătaie în holul secţiei, iar o femeie a pulverizat un spray cu gaze lacrimogene.

Scandalul de la Spitalul Judeţean Buzău s-a produs între două familii din comuna buzoiană Costeşti, care au ajuns la Urgență cu copiii lor de 12 şi respectiv 13 ani care se bătuseră, la rândul lor, la şcoala din comună.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de pe holul central al Unității de Primiri Urgențe se vede cum membrii celor două familiii rivale își împart pumni și picioare.

Copiii s-au bătut la școală, părinții la spital

Potrivit martorilor, în momentul în care membrii celor două familii s-au întâlnit în holul UPU Buzău tatăl unuia dintre copii i-a aplicat o lovitură mamei celuilalt, iar aceasta a scos un spray cu gaze lacrimogene, cu care a pulverizat spre bărbat. Ulterior, bărbatul a fugit pe holurile secţiei, în timp ce femeia agresată îl urmărea pulverizând cu spray-ul, notează romaniatv.net.

În urma incidentului, zecile de pacienţii care aşteptau să fie consultaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost evacuați în curtea unităţii medicale, în timp ce alţi pacienţi, unii aflaţi în stare gravă, au fost luați cu targa și mutați în alte secţii timp de aproape două ore cât a durat aerisirea Urgenței.

Personalul firmei de pază a solicitat imediat ajutorul Poliţiei care i-a ridicat pe scandalagii pentru declaraţii. Scandalagii au fost lăsați în libertate, după două ore de audieri, notează informațiabuzaului.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel