Stomaterapie, conferință pentru asistenții medicali la Târgu-Mureș

Adisa Codruț / 16 oct 2019 / 15:59
Medici
Medici

La Târgu-Mureș se va desfășura între 17 și 20 octombrie o conferință despre pacienții stomizați, operați de cancer de colon.

Stomaterapie, conferință. De joi, 17 noiembrie, și până duminică inclusiv, 20 octombrie, Hotel Danubius din Sovata, județul Mureș, va găzdui o conferință despre stomaterapie - „Îmbunătățirea calității vieții pacienților stomizați, o provocare continuă pentru specialiștii din domeniul stomaterapiei" - la care vor veni peste 200 de participanți din domeniul asistenței medicale.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Târgu-Mureș și va fi creditat cu 15 credite de educație medicală continuă de către OAMMR. Sesiunea de vineri, 18 octombrie, va fi deschisă de către preşedinte al CNAS, Vasile Ciurchea.

Potrivit unui comunicat, participanții la conferință vor primi informații de la lectori de renume din țară și din străinătate referitor la modul în care poate fi îmbunătățit managementul terapeutic al pacientului stomizat: managementul stomelor, inovații stomaterapeutice. La manifestare va fi și o parte practică – ateliere - în care participanții vor aplica noțiunile teoretice prezentate în cadrul conferinței, sub îndrumarea unor specialiști.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy