Tamara Buciuceanu-Botez, în spital până săptămâna viitoare

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Tamara Buciuceanu - Botez. Foto DC News
Tamara Buciuceanu - Botez. Foto DC News

Marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez va mai rămâne internată în Spitalul Elias cel puțin până săptămâna viitoare. Ce spun medicii despre starea ei

Surse din Spitalul Elias au confirmat pentru DC Medical că starea marii actrițe Tamara Buciuceanu-Botez este stabilă și că se ameliorează treptat, dar încet, în mod special din cauza vârstei pe care aceasta o are (90 de ani).

Având o patologie cardiacă cronică și o vârstă înaintată, au explicat ei, și schimbările bruște de temperatură sunt periculoase pentru ea. Medicii au decis să rămână în continuare internată la Terapie Intensivă, sub strictă supraveghere medicală.

„Va rămâne internată cel puțin până săptămâna viitoare. La vârsta domniei sale starea se ameliorează mai greu și e riscant, așa că trebuie ținută o perioadă sub supraveghere medicală. Este conștientă și comunicativă", au explicat sursele DC Medical.

Vă reamintim că marea artistă a fost adusă ieri dimineață la Spitalul Elias cu ambulanța pentru că, pe fondul unei boli cardiace cronice făcuse o decompensare și avea probleme de respirație.

Marea actriță, care anul acesta pe 10 august a împlinit 90 de ani, s-a retras din 2014 de pe scenă, după o carieră de 64 de ani dedicată teatrului și cinematografiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel