Testul simplu care îți arată dacă ai o problemă de sănătate. Ai nevoie de o lingură și o pungă. E gata în 10 minute

Testul simplu - Foto: Freepick
Testul simplu - Foto: Freepick

Testul simplu care ți-ar putea arăta dacă ai probleme de sănătate. Ai nevoie doar de o lingură și o pungă. Iată ce trebuie să faci.

Lidia Fecioru este bioenergoterapeutul cunoscut pentru sfaturile sale despre sănătate. De această dată, Lidia Fecioru a explicat că există un test simplu și rapid care îți arată dacă ai probleme de sănătate.

Potrivit ei, cei ce doresc să îl încerce, au nevoie doar de o lingură și o pungă.

Iată pașii care trebuie urmați

Lidia Fecioru spune că această modalitate poate oferi informații utile, însă persoanele nu trebuie să își pună singure diagnostic, ci trebuie să meargă la medic pentru orice simptom care îi îngrijorează. Medicul este singurul în măsură să pună un diagnostic corect. 

Potrivit Lidiei Fecioru, este vorba despre un test de salivă care se realizează doar cu două obiecte de care avem nevoie: o lingură și o pungă și durează câteva minute.

"Luăm o lingură pe care o ținem în gură și încercăm să lăsăm pe ea cât mai multă salivă. Apoi, aceasta se va pune în pungă și se va lăsa la soare sau sub o lampă de masă timp de 10 minute.

După ce a trecut timpul, se desface și se studiază lingura.

Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi", a declarat Lidia Fecioru la Antena3 CNN.

Lidia Fecioru explică faptul că problemele de sănătate pe care le avem, vor fi indicate de restul de salivă care a rămas pe lingură, implicit mirosul acesteia. Lidia Fecioru a explicat că, în acest mod, putem să descoperim probleme de sănătate pe care le avem și de care nu știam.

"Dacă este un miros tăios şi acid, înseamnă că avem probleme cu organele interioare, adică stomac, intestine.

Dacă este un miros dulceag, înseamnă că poate fi o problemă a diabetului.

Dacă este un miros de amoniac, înseamnă că sunt ceva probleme cu rinichii.

Dacă pe lingură s-a format un fel de ciupercă din saliva noastră, de culoare galbenă, înseamnă că avem probleme cu glanda tiroidă. La fel se întâmplă şi dacă avem probleme cu fierea.

Dacă apare o culoare violet, înseamnă că avem probleme cu bronşiile, cu circulaţia periferică sau un colesterol mai ridicat.

Dacă apare vreo pată portocalie, înseamnă că avem probleme cu rinichii", a conchis bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel