Singura legumă care nu trebuie congelată sau conservată. Își pierde proprietățile
Aceasta este singura legumă care nu trebuie congelată sau conservată pentru că își pierde proprietățile.
TOPUL alimentelor care topesc grăsimea din jurul taliei. Anca Alungulesei recomandă ca aceste grăsimi să fie ”tratate” cu grăsime.
Topul alimentelor care topesc grăsimea din jurul taliei, realizat de Anca Alungulesei, care susține că acest ”colăcel” este un semnal cu privire la existența unui nivel ridicat inflamatoriu în organism.
”Trebuie să ne concentrăm pe alimente care au rolul de a scădea inflamațiile la nivelul întregului organism, pentru că inflamațiile înseamnă predispozițiile către boală. Nu acum, ci într-un viitor”, a afirmat Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV.
Pe lângă acest prim semnal, mau susține Anca Alungulesei, este necesar să ne uităm la ce obiceiuri alimentare și ce alimente consumăm cu preponderență, consumul foarte mare de zahăr și de carbohidrați și care se asimilează foarte rapid, generează această ”căptușeală de grăsime, deoarece, organismul, ca să se protejeze îmbracă organele interne în grăsime”.
Terapeutul în nutriție a realizat, totodată, și un top al alimentelor care ajută la arderea grăsimilor din zona abdominală, așa numitul ”colăcel”, și recomandă ca aceste grăsimi să fie ”tratate” cu grăsime.
Astfel, topul ce este format din grăsimi mononesaturate este:
- avocado (potasiu)
-nuci (magneziu)
-somon (vitamina D3)
-ou (proteină)
-ulei de cocos (nu conține colesterol).
”Un alt rol al grăsimilor mononesaturate este acela că scad inflamațiile, sunt bogate în Omega 3, fapt care înseamnă că corpul începe să se subțieze, începem să dăm jos din locuri în care este foarte dificil să dăm jos, în mod normal. Tot aportul de grăsimi ajută la sintetizarea și la absorția anumitor vitamine care sunt lipo-solubile și care nu pot fi absorbite decât în prezența grăsimilor. Recomandarea este să aducem aport zilnic de grăsimi, dar trebuie să fim foarte atenți și la cantitatea de grăsimi pe care o aducem în meniu”, a mai precizat Anca Alungulesei.
Vezi și: MONODIETA. Cum slăbești mâncând același aliment zilnic. Bilic: E o pauză, nu o soluție miraculoasă
Aceasta este singura legumă care nu trebuie congelată sau conservată pentru că își pierde proprietățile.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.