Un ingredient simplu îți poate salva mintea și corpul după 60 de ani. Fructul recomandat de experții de la Harvard
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
TOPUL alimentelor care topesc grăsimea din jurul taliei. Anca Alungulesei recomandă ca aceste grăsimi să fie ”tratate” cu grăsime.
Topul alimentelor care topesc grăsimea din jurul taliei, realizat de Anca Alungulesei, care susține că acest ”colăcel” este un semnal cu privire la existența unui nivel ridicat inflamatoriu în organism.
”Trebuie să ne concentrăm pe alimente care au rolul de a scădea inflamațiile la nivelul întregului organism, pentru că inflamațiile înseamnă predispozițiile către boală. Nu acum, ci într-un viitor”, a afirmat Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, în emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV.
Pe lângă acest prim semnal, mau susține Anca Alungulesei, este necesar să ne uităm la ce obiceiuri alimentare și ce alimente consumăm cu preponderență, consumul foarte mare de zahăr și de carbohidrați și care se asimilează foarte rapid, generează această ”căptușeală de grăsime, deoarece, organismul, ca să se protejeze îmbracă organele interne în grăsime”.
Terapeutul în nutriție a realizat, totodată, și un top al alimentelor care ajută la arderea grăsimilor din zona abdominală, așa numitul ”colăcel”, și recomandă ca aceste grăsimi să fie ”tratate” cu grăsime.
Astfel, topul ce este format din grăsimi mononesaturate este:
- avocado (potasiu)
-nuci (magneziu)
-somon (vitamina D3)
-ou (proteină)
-ulei de cocos (nu conține colesterol).
”Un alt rol al grăsimilor mononesaturate este acela că scad inflamațiile, sunt bogate în Omega 3, fapt care înseamnă că corpul începe să se subțieze, începem să dăm jos din locuri în care este foarte dificil să dăm jos, în mod normal. Tot aportul de grăsimi ajută la sintetizarea și la absorția anumitor vitamine care sunt lipo-solubile și care nu pot fi absorbite decât în prezența grăsimilor. Recomandarea este să aducem aport zilnic de grăsimi, dar trebuie să fim foarte atenți și la cantitatea de grăsimi pe care o aducem în meniu”, a mai precizat Anca Alungulesei.
Vezi și: MONODIETA. Cum slăbești mâncând același aliment zilnic. Bilic: E o pauză, nu o soluție miraculoasă
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Fructul care îți curăță arterele și ține diabetul departe.
Această plantă îți detoxifică ficatul și îți îmbunătățește digestia. O ai deja în casă!
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Ce efect are ceaiul asupra tensiunii arteriale. Detaliul pe care trebuie să îl știi.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.