Toxiinfecții alimentare: peste 250 de persoane aflate pe litoral au ajuns la spital

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Neuroblaastomul
Neuroblaastomul

Toxiinfecțiile alimentare s-au înmulțit alarmant, pe litoral. Peste 250 de persoane au ajuns la spital după ce au mâncat alimente alterate.

Peste 250 de persoane aflate pe litoral au făcut toxiinfecție alimentară, în ultimele două săptămâni, după ce au consumat alimente alterate, scrie agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, în ultimele 14 zile, cadrele medicale de la Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, unde au ajuns pacienții, au consultat şi internat aproximativ 250 de pacienţi diagnosticaţi cu toxinfecţie alimentară.

În majoritatea cazurilor a fost nevoie de internare, precizează sursa citată.

''Îi sfătuim pe turişti şi pe localnici să fie atenţi la alimentele pe care le consumă, din categoria brânzeturilor, cremelor de patiserie, ouălor sau cărnii de pui insuficient preparată termic, deoarece în timpul verii creşte riscul îmbolnăvirilor'', se arată în comunicatul remis presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel