Trei eleve de liceu, la spital: li s-a făcut rău după ce în toaletă s-a dat cu spray lacrimogen

Adisa Codruț |
Data publicării:
Tratament spital
Tratament spital

Trei eleve de liceu din județul Prahova au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău, ca urmare a faptului că în toaletă s-a dat cu spray lacrimogen.

Trei eleve de la Liceul Tehnologic Bălteşti au ajuns azi la spital după ce în toaleta unităţii de învăţământ s-a dat cu spray lacrimogen, iar fetelor li s-a făcut rău. Nu au fost afectați alți elevi, arată ISU Prahova.

"Mirosul se simte în baie. Nu sunt elevi evacuaţi, nu se impune această măsură. Cele trei fete, de 16 ani două dintre ele şi una de 17 ani, manifestă tuse şi atac de panică şi vor fi transportate la Spitalul de Pediatrie din Vălenii de Munte", precizează ISU Prahova, citat de agerpres.ro.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

"Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că la Liceul Tehnologic din Bălteşti un elev ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în toaleta şcolii, fiind solicitată ambulanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale unor eleve, care acuzau o stare de rău. Poliţiştii se află la faţa locului, unde au identificat un tânăr de 15 ani, în continuare fiind efectuate verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul şi luarea măsurilor legale în consecinţă", informează IPJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel