Valeriu Gheorghiță, reacție în scandalul accesului la datele despre vaccinare: „Este important să vorbești și cu cei care furnizează acele date”

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID  FOTO: Facebook
Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID FOTO: Facebook

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, susține că ar fi fost mai bine dacă consilierii ministrului Sănătății ar fi spus că vor să acceseze baza de date a campaniei de imunizare.  

Medicul Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID, a declarat că susține transparentizarea datelor și că oamenii ministrului Voiculescu trebuiau să comunice mai întâi chiar cu instituţia care produce informațiile despre vaccinare.

„Este important să vorbești și cu cei care furnizează acele date, cei care se află în spatele acelor date, ţinem cont că activitatea Comitetului naţional de vaccinare furnizează acele date şi avem ca atribuţie principală comunicarea atât cu personalul medico-sanitar, cu beneficiarii vaccinării, comunicarea în situaţia de criză, cum ne aflăm azi, într-o situație fără precedent pe care o anticipam, în teorie, să o întâlnim la începutul campaniei de vaccinare. 

Cred că firesc ar fi fost să te sfătuiești și cu cei implicați în campanie de vaccinare și cu instituțiile", consideră Valeriu Gheorghiță, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel