Veteran imunizat la 100 de ani: toți să vină. Fără vaccin nu se poate să mergem mai departe

DCMedical Team |
Data publicării:

Veteranul Gheorghe Belehuzi, în vârstă de 100 de ani și 10 luni, din localitatea Miorcani, s-a vaccinat împotriva COVID.

Gheorghe Belehuzi, un veteran în vârstă de 100 de ani și 10 luni, a optat să se vaccineze împotriva COVID. Acesta locuiește în Miorcani și îi îndeamnă pe români să se imunizeze împotriva infecției COVID. Acestuia i-a fost administrat serul Pfizer.

”M-am vaccinat în fiecare an împotriva gripei sezoniere. Așa cum am crezut de fiecare dată că vaccinul m-a protejat de gripele de sezon, așa am ales să mă vaccinez și acum. Așa ar trebui să facă toată lumea, să asculte sfatul medicilor pentru a putea scăpa de acest virus", a spus Gheorghe Belehuzi, potrivit Antena 3.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel