Viorica de la Clejani, dezvăluiri cutremurătoare despre infectarea cu COVID: Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic

Angela Sabău |
Data publicării:
Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram

Viorica de la Clejani a povestit prin ce a trecut în ultimele săptămâni. Artista a fost infectată cu COVID-19 și a fost internată în spital. 

Viorica de la Clejani  a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. de la PRO TV, unde a povestit, în lacrimi, momentele de groază pe care le-a trăit ca pacient covid. 

Vedeta a mărturisit că inițial a crezut că era vorba de o simplă răceală, însă ulterior a ajuns, în stare gravă, la spital. 

„Când auzeam la mine în casă despre Covid…deci nu credeam! Eram de părere că este doar o răceală. Eram obișnuită să răcesc destul de des, din cauza programului nostru artistic. De când a venit pandemia, de doi ani de zile, eu nu am mai răcit deloc. Am exclus ideea că aș putea avea Covid. Dormeam, fără să mănânc. Am avut febră foarte mare. Ziceai că sunt un mort, eu nu mai realizam nimic.

Am crezut că Ioniță aranjase cu Poliția, cu o prietenă pe care o știm ca să spună că am Covid. El are vaccin, eu nu! Eu nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea, fiecare decide să facă ce vrea. Eu nu sunt vaccinată, el este. Care este prostul și care este deșteptul?”, a declarat Viorica de la Clejani la PRO TV.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despretrauma suferpt în spital de Viorica de la Clejani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel