Vitamina E în capsule: 6 moduri de utilizare pentru îngrijirea tenului și a părului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vitamina E în capsule: 6 moduri de utilizare. Foto: Freepick @freepik
Vitamina E în capsule: 6 moduri de utilizare. Foto: Freepick @freepik

Vitamina E în capsule este folosită de doamnele și domnișoarele care vor să arate bine, fără să scoată un pumn de bani din buzunar.

Capsulele cu o soluție uleioasă de vitamina E sunt valoroase pentru frumusețea pielii, a părului și a unghiilor. De ce să plătești excesiv pentru creme scumpe cu vitamina E când este mult mai ușor și mai ieftin să folosești o capsulă?

Spirulina, superalimentul care conține mii de vitamine și microelemente: Beneficii și utilizări

Având în vedere proprietățile antioxidante ale vitaminei E, uleiul din capsule ajută la calmarea pielii înroșite și inflamate, uniformizează nuanța pielii și elimină pigmentarea. De asemenea, acest ulei are o serie de proprietăți anti-îmbătrânire și poate stimula regenerarea pielii mature.

Beneficiile uleiului de vitamina E pentru piele:

1. Bogat în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, ceea ce duce la vindecarea și repararea celulelor deteriorate.

2. Reface și îmbunătățește aspectul țesuturilor deteriorate.

3. Îndepărtează cicatricile de acnee și petele întunecate.

4. Hidratează și hrănește pielea.

5. Creste producția de colagen, care menține elasticitatea pielii.

Șapte greșeli care te împiedică să slăbești. Iată de ce nu poți avea silueta la care visezi

6. Reduce liniile fine și ridurile și inversează semnele îmbătrânirii pentru o piele mai strălucitoare, cu aspect mai tânăr.

Iată câteva moduri în care pot fi folosite capsulele de vitamina E pentru cele mai multe beneficii

Cremă de noapte. Cunoscute pentru proprietățile lor hidratante și hrănitoare, capsulele de ulei de vitamina E pot funcționa ca și creme de noapte excelente. Poți utiliza uleiul direct din capsulă, aplicându-l direct pe pielea feței, gâtului și mâinilor, fie poți amesteca câteva picături de ulei de vitamina E într-o picătură din crema de noapte și să o aplici pe un fața spălată. Uleiul acționează ca un ser și oferă suficientă umiditate pentru fața ta pe tot parcursul nopții. Asigur-te că îl aplicați cu cel puțin 30 de minute înainte de a merge la culcare, astfel încât cearșafurile sau pernele să nu se murdărească cu ulei.

5 alimente autohtone care reduc riscul de boli cronice și de moarte prematură. Laura Ene: Cât mai multe culori în farfurie, un plus atât de savoare

Cremă antirid. Pentru cei care au linii fine pe piele, uleiul de vitamina E poate fi folosit ca o cremă anti-îmbătrânire. Este bogat în antioxidanți și îmbunătățește circulația sângelui. Aplicarea uleiului de vitamina E pe piele nu doar că va îmbunătăți textura pielii, dar o va face  fermă și strălucitoare. Pur și simplu aplică conținutul capsulei pe fața curățată.

Cinci reguli pe care trebuie să le respecți pentru o siluetă de vedetă

Pentru creșterea părului. Vitamina E are un efect cu adevărat miraculos asupra părului. Stoarce uleiul din capsulă și amestecă-l cu balsam de păr. Masează ușor amestecul în păr și lasă-l să acționeze timp de 2-3 ore. Clătește cu șampon și apă caldă. Poți folosi acest tratament de două ori pe săptămână. Deja după 2-3 spălări vei avea un păr puternic și strălucitor.

Ești stresat și obosit în mod constant? Iată ce trebuie să faci

Pentru creșterea și rezistența unghiilor. Mâinile tale sunt în mod constant ocupate cu diverse sarcini de-a lungul zilei, fie că este vorba de gătit, curățenie, spălat vase sau grădinărit. Fiecare acțiune pe care o faci afectează starea unghiilor tale. Din cauza stării proaste a unghiilor, acestea se îngălbenesc și încep să se rupă. Pentru a preveni acest lucru, ai nevoie de o capsulă de ulei de vitamina E. Folosește uleiul de vitamina E pentru a-ți masa ușor unghiile și cuticulele din jurul unghiilor. Aplică uleiul de câteva ori pe săptămână, de preferință înainte de culcare, pentru a-ți hrăni unghiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel