Cinci reguli pe care trebuie să le respecți pentru o siluetă de vedetă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cinci reguli, pe care trebuie să le respecți pentru o siluetă frumoasă. Foto: Freepick@garetsvisual
Cinci reguli, pe care trebuie să le respecți pentru o siluetă frumoasă. Foto: Freepick@garetsvisual

Cinci reguli sunt obligatorii să le respecți dacă vrei să ai o siluetă ca cea a vedetelor.

Te uiți la vedete te întrebi cum reușesc ele să se mențină într-o formă atât de bună? Te întrebi dacă este posibil să obții și tu astfel de rezultate fără prea mult efort, ușor și rapid?

Ai auzit despre numeroasele metode care apar, zilnic, pe paginile revistelor? Nu știi ce să alegi? Se dovedește că există o modalitate ușoară de a obține rezultate excelente în doar 5 pași, fără cheltuieli uriașe și riscuri pentru sănătate!

Cum să mănânci de toate fără să te îngrași. Patru trucuri care activează metabolismul

Multe persoane sunt copleșite de abundența de programe și diete încât, pur și simplu, nu știu de unde să înceapă. Ashley Borden, consultantul personal de fitness pentru vedete precum Christina Aguilera, Lauren Graham, Annabeth Gish, insistă pe o metodă simplă în cinci pași.

„Prudența este cheia pentru a lua decizia de a trece la un regim complet nou. Evaluează în mod obiectiv ceea ce poți îndura cu adevărat în ceea ce privesc exercițiile și dieta. Nu orice dietă este potrivită pentru tine, așa că este important să ai o idee solidă despre ce vrei să faci”, spune Boden.

Activitatea fizică, benefică pentru anxietate, stres și depresie. A îmbunătățit simptomele de 1,5 ori mai bine decât psihoterapia

Urmează aceste reguli simple și vei avea succes.

Regula 1. Alege drept exemplu o vedetă, pe care o admiri. Pentru ca silueta ta să ajungă a fi ca a vedetei pe care o iubești, asigură-te că datele tale fizice se potrivesc cu ale vedetei pe care o admiri. Asigură-te că obiectivul tău este realizabil!

Regula 2. Găsește un prieten cu care vei avea activități sportive comune. Cu un prieten alături, îți va fi mai ușor să nu ratezi activitățile sportive și vei atinge mai repede obiectivul dorit. Principalul lucru este motivația! Iar un prieten adevărat te va motiva să mergi înainte și să nu cedezi.

Regula 3. Începe să faci exerciții fizice treptat. Nu te grăbi să începi cu activități sportive dificile și grele. Corpul tău trebuie să se obișnuiască cu schimbările. Începe să faci plimbări în aer, renunță la mașină, autobuz și ascensor. Mergi la magazin sau la serviciu pe jos și corpul tău se va obișnui cu mișcarea.

Cum să dai "șunculița" pe "mușchiuleț". Cel mai bun sport care topește grăsimea. Lygia Alexandrescu: Asta e una dintre greșeli

Regula 4. Fii serios când este vorba despre dietă. Restricționând aportul caloric, îți vei ajuta corpul să scape de depozitele de grăsime enervante. Nu ceda ispitelor culinare, cum ar fi deserturile. Alege o gustare sănătoasă în loc de un desert plin de calorii. Poți consuma fructe sau nuci, atunci când îți este poftă de ceva dulce.

Regula 5: Fii realist cu privire la succesele tale și nu te certa pentru eșecuri. Mergi, pas cu pas, către obiectivul tău. Stabilește rezultate intermediare, a căror realizare va fi mai ușor de verificat. Așa nu te vei descuraja pentru că nu poți obține totul deodată și, curând, vei observa rezultatele muncii tale!

Acești pași pot părea amuzanți, dar te vor ajuta să-ți atingi obiectivul și să obții silueta la care visezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel