Vladimir Putin, "ORB și internat la sanatoriu": Medicii i-au mai dat TREI ani de trăit, dar DISPARE până în 2023

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Au apărut noi previziuni și declarații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, despre momentul când va muri și din ce cauze. 

În plin război, declarațiile și previziunile despre bolile lui Vladimir Putin, despre starea lui de sănătate și despre moartea sa nu încetează să apară în spațiul public, din partea mai multor persoane, dintre care și oficiali.

După ce s-a zvonit că suferă de Parkinson, Alzheimer, demență și chiar și de cancer, dar și că ar fi în fază terminală și că ar urma să fie operat de cancer, dar și după ce ultimele informații arătau că Vladimir Putin ar suferi de leucemie, a apărut o nouă previziune: "Putin va fi într-un sanatoriu și nu va mai fi la putere până în 2023". Aceasta este predicția unui fost șef al serviciilor secrete britanice, care mai spune și că Vladimir Putin "va dispărea".

Este vorba despre Sir Richard Dearlove, fostul șef al Serviciului Secret de Informații al Marii Britanii, cunoscut și sub numele de MI6, din 1999 până în 2004.

Potrivit Business Insider, în cadrul podcastului "One Decision" din care face parte ca și co-prezentator, Sir Richard Dearlove a declarat că: "Chiar am de gând să-mi pun pielea la bătaie. Cred că va dispărea până în 2023. Dar probabil în sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei", adăugând că sanatoriul ar fi o modalitate de a-l îndepărta pe Putin de la putere fără o lovitură de stat.

Dearlove a mai spus că nu există un plan de succesiune în conducerea Rusiei, dar a subliniat că, dacă Putin ar intra într-o unitate medicală, cea mai probabilă persoană care îi va lua locul este Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

"Vladimir Putin mai are trei ani de trăit"

 

Declarațiile sale sunt completate și de Christo Grozev de la Bellingcat, expert în securitatea rusă, care a spus săptămâna trecută că înalți oficiali de securitate de la Kremlin cred că războiul din Ucraina este "pierdut" și că Putin își pierde controlul asupra puterii.

Mai mult, șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul-maior Kyrylo Budanov, a declarat și el, pentru Sky News, că "Putin se află într-o stare psihologică și fizică foarte proastă și este foarte bolnav" și că este "optimist că Ucraina va învinge și că războiul se va încheia până la sfârșitul anului".

Ei bine, acum, la doar câteva zile distanță de aceste declarații, au mai apărut unele destul de interesante, acelea că "Vladimir Putin mai are trei ani de trăit și își pierde vederea din cauza unei boli", notează The Independent.

Aceste declarații sunt făcute de un ofițer, fost spion al FSB. El spune că "membrele lui Putin tremură incontrolabil" și că "medicii i-au mai dat președintelui rus Vladimir Putin doar trei ani de viață".

Pe de altă parte, Vladimir Putin și apropiații săi neagă vehement orice speculație despre boala președintelui rus. 

Oliver Stone neagă bolile lui Vladimir Putin

 

Săptămânile trecut, Oliver Stone, prieten cu Vladimir Putin, a spus că liderul rus "a avut cancer, dar s-a vindecat".

Oliver Stone este cel care l-a intervievat pe Vladimir Putin pe parcursul a doi ani, între 2015 și 2017 și din nou în 2019, deci a fost destul de apropiat de acesta. Într-un interviu pentru Lex Fridman Podcast, publicat la începutul acestei săptămâni, Oliver Stone a spus: "Țineți minte acest lucru, Putin a avut acest cancer și cred că l-a lecuit. Dar el a fost izolat și din cauza COVID".

În plus, întrebat de ce crede că Putin a invadat Ucraina, Oliver Stone a declarat că: "Poate că a pierdut legătura, contactul, cu oamenii", adăugând și că "Putin părea nu foarte bine informat" și că "a supraestimat gradul de cooperare pe care forțele rusești l-ar primi din partea etnicilor ruși din Ucraina".

Stone a spus că a fost doar o speculație, dar a adăugat că el crede că Putin "nu a evaluat corect situația".

Cineastul, care a fost un critic puternic al politicii externe americane, a spus că a existat "un asemenea zid de propagandă cum nu am văzut în Occident, inclusiv în Franța și în Anglia" despre invazia din Ucraina și a mai spus că "aceasta este natura operațiunilor cu steaguri false atunci când creezi această propagandă. Ei vor invada. Vor invada. Iar când au invadat, SUA erau complet pregătite".

"Putin a căzut teoretic în această capcană întinsă de SUA", este de părere Oliver Stone.

"S-ar putea ca izolarea sa de activitatea normală și a faptului că nu s-a mai întâlnit cu oamenii față în față din cauza preocupărilor legate de COVID-19 să fi condus la erori. Au trecut trei ani de când l-am văzut pentru ultima oară, dar omul pe care l-am cunoscut nu are nicio legătură cu omul nebun, iresponsabil și criminal pe care presa îl prezintă astăzi comparându-l cu H*tler și S*alin", a mai spus Oliver Stone, potrivit The Sun.

Mai multe despre declarațiile lui Oliver Stone vezi AICI

Vezi și: Vladimir Putin, "bolnav copt, nu știu dacă apucă ziua de mâine". Tudor Ciuhodaru rupe tăcerea despre BOALA lui Putin

Prof. Buda i-a pus diagnosticul exact lui Vladimir Putin, în exclusivitate la DC Medical: Este îngrozitor!

 

Prof. dr. Octavian Buda, medic primar psihiatru, profesor de Istoria Medicinei la UMF "Carol Davila" și expert al Institutului "Mina Minovici" din București, ne-a vorbit despre diagnosticul lui Vladimir Putin și rolul medicinel legale în războiul declanșat de Rusia.

"Ceea ce se întâmplă acum se întâmplă în condiții de conflict armat direct. Poate greșesc, dar e un soi de haos omucidar care se petrecese, în sensul în care se omoară cu bestialitate aproape fără discriminare și maniera în care se distrug acest localități și sunt omorâți oameni la întâmplare, asta demonstrează o furie destructivă.

La Katyn vorbim despre o ucidere sistematică a unui număr de oameni care au fost cu un program prestabilic găsiți, identificați, împușcați.

Există în anii 1990 câteva relatări a unora dintre cei care au participat la aceste execuții și care spuneau: Nu execuția în sine era o problemă, pentru că era imediat imobilizat, legat cu mâinile la spate și împușcat în câteva secunde. (...)

Ei au lucrat cu foarte mare atenție și cu precizie matematică ca să fie absolut siguri că împușcă pe cine trebuie", a spus prof. Octavian Buda, în exclusivitate pentru DC Medical, în cadrul emisiunii Academia de Sănătate. 

Citește mai departe despre diagnosticul pus de Octavian Buda - AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel