5 sfaturi simple pentru a obține un abdomen plat

Angela Sabău |
Data publicării:

Grăsimea abdominală este una dintre cele mai dăunătoare sănătății. Iată cinci sfaturi pentru a scăpa de ea:

Alimentația nesănătoasă și lipsa de antrenament sunt principala cauză a grăsimii care se acumulează pe abdomen. Exercițiile fizice acasă cu ajutorul unor echipamente de fitness fiabile, cum ar fi o bandă de alergat sau mersul cu bicicleta cu modificări dietetice, reprezintă o modalitate excelentă de a pierde grăsimea din burtă. Iar cu pandemia care nu se mai sfârșește, exercițiile la domiciliu este o alternativă sigură și convenabilă pentru a te menține în formă.

De multe ori invocăm diferite motive pentru a nu merge la sală însă uneori, aceste motive sunt chiar reale și nu reușim să le depășim și e vorba deseori inclusiv de timpul, bugetul, naveta și vremea, care fac dificilă vizitarea regulată a sălii de sport.

Dar putem obține beneficii similare făcând exerciții acasă, cu ajutorul unor echipamente de fitness de bună calitate.

Faceți antrenament la domiciliu

Antrenați-vă în mod regulat pe o bandă de alergat sau pe o bicicletă rotativă, ambele excelente pentru arderea caloriilor, creșterea forței musculare și creșterea rezistenței.

Căutați ajutor profesional

Este o idee bună să cereți unui profesionist un sfat de sănătate și fitness, să vă ghideze la fiecare pas, ținând cont de cerințele individuale. Antrenorii profesioniști în domeniul fitnessului și al dietelor au cunoștințele potrivite pentru a vă înțelege provocările personale, pentru a vă menține motivat și a vă provoca să vă depășiți inhibițiile.

Revizuiți-vă dieta

Eliminați din dietă toate alimentele nedorite, ambalate și procesate și consumați o dietă echilibrată, care cuprinde cereale integrale, leguminoase, grăsimi esențiale, fructe și legume. Evitați alcoolul, care ne afectează hormonii și ne face să mâncăm în exces, umflând zona burții.

Puneți accentul pe consumul de alimente bogate în proteine

Proteinele ne stimulează metabolismul și îmbunătățesc masa musculară, ceea ce duce la o rată crescută de ardesre a caloriilor, provocând pierderi în greutate. Consumați regulat surse bune de proteine, cum ar fi lactatele, leguminoasele și nucile, pentru a elimina grăsimea din burtă. Vă recomandăm să mâncați alimente locale, sezoniere și de casă pentru a pierde în greutate într-un mod durabil.

Dormiți bine

Din cauza lipsei de somn, suntem incapabili să metabolizăm alimentele în mod corespunzător. Hormonul stimulant al poftei de mâncare, grelina, crește, în timp ce hormonul inductor de sațietate, leptina, scade în corpul dumneavoastră. Acest lucru ne face să alegem alimentele bogate în calorii, care conțin mai multe grăsimi și ne cresc grăsimea abdominală.

Reduceți stresul, evitați gadgeturile și cofeina noaptea târziu pentru a vă îmbunătăți calitatea somnului.

În plus, încorporați fibre solubile în dietele dvs., cum ar fi ovăzul și semințele de in, pentru a reduce grăsimea abdominală, potrivit pinkvilla.com.

Mențineți-vă hidratat în mod constant pentru a crește, de asemenea, metabolismul și a îmbunătăți capacitatea organismului de a arde calorii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel