EXCLUSIV Colonoscopia, recomandată în funcție de istoricul familial. Dr. Carmen Gabriela Lamatic: Se consideră primele două generații
Acest tip de cancer se poate moșteni. Primele două generații sunt cele mai afectate.
Enzimele sunt o parte vitală a fiecărui proces fiziologic din organism. De fapt, enzimele trăiesc în fiecare celulă din corp. Aceste enzime contribuie la sănătatea sistemului digestiv și influențează, de...
Pentru: producere de energie, absorbția oxigenului, combaterea infecțiilor și vindecarea rănilor, reducerea inflamației, transportarea deșeurilor toxice, descompunerea grăsimilor din sânge, dizolvarea cheagurilor de sânge, reglarea corectă a hormonilor, încetinirea procesului de îmbătrânire etc.
Începe să consumi aceste alimente bogate în enzime pentru a-ți îmbunătăți digestia:
1. Varză
Varza este unul dintre cele mai bune alimente pe care le putem cultiva și mânca datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate și mediu. Experții estimează că există de multe ori mai multe enzime în muguri decât în majoritatea fructelor și legumelor crude.
2. Ananas
Poate că nu știi, dar ananasul conține un compus cunoscut sub numele de bromelaină, un compus enzimatic care descompune proteinele. Da! O enzimă proteică dintr-un fruct. Și s-a dovedit că acest compus are efecte anti-cancer și antiinflamatoare. Ananasul conține, de asemenea, mai multe enzime importante, inclusiv enzime de digestie a proteinelor, cunoscute sub numele de cisteină proteaze. Aceste enzime au capacitatea de a ajuta la inflamația excesivă, coagularea sângelui și chiar anumite tipuri de creștere a tumorii.
3. Avocado
Avocado conține cea mai mare cantitate de grăsime din regatul fructelor, așa că nu e de mirare de ce conține lipază, o enzimă necesară pentru descompunerea grăsimilor din dietă. Lipaza poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea indigestiei. Nutrienții și enzimele din avocado pot ajuta la reducerea inflamației și în organism.
4. Banane
Bananele nu sunt doar bogate în potasiu. Sunt, de asemenea, o sursă excelentă de două enzime diferite cunoscute sub numele de amilază și maltază. Amilaza, care se găsește și în salivă, este prima enzimă care începe să descompună carbohidrații. Asta face ca alimentele cu amidon să aibă un gust dulce pe măsură ce mestecăm. Maltoza este o dizaharidă formată din două unități de glucoză legate printr-o legătură α(1→4), în urma unei reacții de condensare. Maltoza este obținută la hidroliza enzimatică a amidonului în prezența amilazelor. Denumirea sa provine de la malț, deoarece ea este întâlnită în semințele care germinează, acestea descompunând amidonul pentru a obține surse de hrană.
5. Papaya
Papaya este bogată în enzime proteolitice, inclusiv papaină. Papaina joacă un rol important în menținerea sănătății sistemului digestiv. De fapt, este considerată una dintre cele mai eficiente enzime pentru descompunerea cărnii și a altor proteine din organism și are și beneficii antiinflamatoare puternice.
6. Alimente fermentate
Legumele fermentate sunt o sursă dietetică excelentă de mulți nutrienți, inclusiv enzime. Aceste enzime sunt însoțite de probiotice benefice, fiind o combinație excepțională pentru un proces digestiv eficient.
Acest tip de cancer se poate moșteni. Primele două generații sunt cele mai afectate.
Medicamentul care îți distruge ficatul. Medicii au lansat un avertisment.
Acest tip de cancer, extrem de comun, ucide într-un ritm alert. Medicii avertizează că numărul deceselor s-a dublat în ultimii 20 de ani.
Acesta este gardianul ficatului și îl protejează de celulele canceroase. Face scut în jurul ficatului.
Mâncăm boala cu lingura. Alimentația care ne distruge sistemul digestiv.
Ce sunt chisturile pancreatice. Când devin acestea canceroase și de ce mortalitatea pacienților este ridicată.
Cel mai mortal tip de cancer este dificil de vindecat. Tratamentele nu sunt eficiente pentru a elimina tumorile.
Acest aliment sănătos duce la CANCER. Medicii au constatat o explozie a cazurilor de cancer, iar acest aliment este incriminat.
Acest tip de cancer are o evoluție dramatică. Este diagnosticat târziu, iar speranța de viață a pacienților este redusă.
Cancerul colorectal lovește tot mai mulți tineri sub 50 de ani, iar simptomele timpurii pot fi fatale dacă sunt ignorate.
De ce 90% dintre oameni au această bacterie în corp fără să știe. Cum e posibil ca doar 90% din oameni să o aibă. Ce se întâmplă cu restul de 10%.
Acest supliment alimentar ar putea ajuta la repararea ficatului, iar beneficiile sunt importante.