Acad.prof.dr. Dan Enescu, medicina performantă pentru copii, la Academia de Sănătate

Dana Lascu / 24 dec 2018 / 09:45
Acad.prof.dr Dan Mircea Enescu
Acad.prof.dr Dan Mircea Enescu

Acad. Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, Doctor în Știinte Medicale, medic primar Chirurgie Plastică - Microchirurgie Reconstructivă vorbește, în exclusivitate, la Academia de Sănătate de la DC MEDICAL, astăzi, de la ora 11.00, despre cât de greu este să fii medic de copii în România.

Membru al Academiei de Științe Medicale din România, acad. prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu a fost primul chirurg plastician de copii din țara noastră.

În lunga sa carieră, academicianul, care este și președinte al Societății de Arsuri a Asociației Chirurgilor Plasticieni din România, a salvat mii de copilași.

Este cel care a format echipa Clinicii de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București, spital pe care l-a și condus, de altfel, ani de zile.

Eș va vorbi, în exclusivitate, la Academia de Sănătate de la DC MEDICAL, astăzi, de la ora 11.00, despre ce înseamnă să fii doctorul unor copii și evoluții în medicina destinată lor.

Emisiunea va puteea fi urmărite pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale a DC MEDICAL, iar uiterior, aici. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy