Acuzații de malpraxis la Reșița, după moartea unei paciente gravide în luna a IX-a

Adisa Codruț |
Data publicării:
Plumbul din sângele mamei influențează sănătatea copilului
Plumbul din sângele mamei influențează sănătatea copilului

Acuzații de malpraxis la Spitalul de Urgență din Reșița, după moartea unei paciente gravide în luna a noua. Tânăra era internată cu simptome de infecție respiratorie.

Acuzații de malpraxis la Reșița, unde o gravidă în a murit la doar șase ore după ce a născut. Femeia a fost internată în urmă cu cinci zile cu simptome de infecție respiratorie, potrivit tvr.ro.

Familia tinerei de 32 de ani acuză acum medicii de malpraxis. Ei spun că nu a avut probleme pe tot parcursul sarcinii și acuză faptul că în spital nu a fost tratată corespunzător.

Tânăra tușea, avea febră și respira cu dificultate, când s-a prezentat la spital, în 26 martie. Ea a fost internată imediat, însă starea ei s-a agravat de al o zi la alta. Totuși, mai artă sursa, medicul care i-a urmrit sarcina ar fi spus că e o stare normală. Astfel, după cinci zile de la spitalizare, medicul de gardă a decis să-i facă femeii cezariană. Copilul a fost salvat, însă femeia a murit la șase ore după ce a născut.

Familia tinerei a făcut plângere penală, iar acum se derulează o anchetă. De asemenea, conducerea unității medicale a deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Medicii spun că așteaptă rezultatul necropsiei, însă se bănuiește că femeia ar fi avut gripă. Tânăra urma să facă nuntă, odată cu botezul copilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel