Aliatul de nădejde care-ți curăță casa. Fructul îl mănânci, cojile le folosești

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Vitamina C
Vitamina C

O soluție naturală de curățat casa se poate obține din coji de portocale sau mandarine și oțet.

Ca să preparați o soluție naturală de curățat casa din coji de portocale (sau mandarine) trebuie mai întâi să mâncați multe portocale. Cojile le înghesuiți bine într-un borcan care se închide ermetic. Tot acolo puneți și oteț alb și lăsați soluția la macerat minimum două săptămâni. Ar fi indicat o lună ca toate uleiurile esențiale din coji să iasă la suprafață – acestea acționează ca un solvent natural și dizolvă grăsimea și murdăria.

După o lună, strecurați lichidul obținut și diluați-l: jumătate de soluție într-un recipient cu pulverizator, iar restul apă. Soluția naturală din coji de portocală se folosește ca orice altă soluție de curățat, arată cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel