"Am mâncat doar 5 alimente pentru 6 luni". Oana Ioniță de la Masterchef, despre stilul său de viață: Intru în panică dacă nu am apă

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Am mancat doar 5 alimente pentru 6 luni Oana Ionita Masterchef Foto: Spectacola
Am mancat doar 5 alimente pentru 6 luni Oana Ionita Masterchef Foto: Spectacola

Oana Ioniță, una dintre concurentele care face senzație la Masterchef, a făcut dezvăluiri uimitoare.

Oana Ioniță, actriță și concurentă Master Chef, a acceptat provocarea SPECTACOLA și a vorbit despre alimentația sa și despre faptul că e dependentă de apă.

"Am mâncat doar 5 alimente pentru 6 luni"

 

Întrebată cum arată meniul perfect pentru ea și care ar fi alimentul la care nu ar putea renunța niciodată, Oana Ioniță a spus: "Meniul perfect constă în carne de miel cu cartofi prajiti, castraveți murați, muuuulta maioneză și ketchup Aș putea renunța la orice aliment, dacă aș avea o motivație pentru asta. Am avut o perioadă, în 2018, când am mâncat doar 5 alimente (carne, ouă, orez, fasole verde și salată) pentru 6 luni, pentru că aveam intestin permeabil și mai multe pseudoalergii cauzate de o intoleranță la grâu de care nu știam. După perioada asta am reintrodus alimentele din 4 în 4 zile, ca la bebeluși. Nu mai consum grâu și a fost destul de ușor, ținând cont de faptul că mi-a făcut foarte rău, am renunțat fără să stau pe gânduri. Paradoxul este că iubeam tot ce era pe bază de grâu".

"Sunt dependentă de apă plată"

 

"De când m-am lăsat de fumat, în urmă cu trei ani,  sunt dependentă de apă plată. La modul că, exact ca atunci când fumam și știam că rămân fără țigări, intram în panică, așa intru în panică dacă nu am apă. Trebuie mereu să am apă la mine, chiar dacă nu beau", a mai spus ea.

SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de ține?

Oana Ioniță: Nu m-am gândit niciodată la cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine. Eu am venit pe pământ să împlinesc misiunea mea și apoi o să plec și nu o să mai conteze dacă oamenii își amintesc sau nu. 

Cei care mă cunosc știu că nu am renunțat la nimic din ce mi am propus, chiar dacă uneori realitatea era foarte departe de țelul meu. Când traversez perioade dificile, știu că sunt temporare și mă focusez în continuare pe scop, chiar dacă fac altceva. Nu-mi pierd încrederea în mine și în Dumnezeu. Dacă folosește cuiva să-și amintească, atunci să-și amintească că nu contează cine ești și de unde vii, fiindcă ai capacitatea de a triumfa indiferent de asta.

Am avut o copilărie grea, cu lipsuri și familie disfuncțională, crescută la bunica, la 10 ani m-am mutat la părinți Tata alcoolic, mama depersivă, absenți, și în ciuda faptului că îmi era foame sau frig de multe ori, nu am încetat să sper și să cred că Dumnezeu mă iubește și îmi va deschide o cale. Am bătut la toate ușile pe care le-am găsit și uneori am intrat pe geam, dar nu m am oprit niciodată și atunci când cauți, găsești. Nu am soluții pentru alții, fiecare are soluții în ghidul lui interior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel