Alimentația bogată în alimente procesate, asociată cu semne timpurii ale bolii Parkinson
Alimentul care duce la Parkinson. Topește creierul.
Ana Morodan a suferit cumplit după ce și-a pierdut părinții.
Pentru că avea niște simptome foarte ciudate, Ana Morodan a apelat la psihiatru și a aflat că suferă de depresie. Șocant este că un medic din Elveția i-ar fi spus că nu va mai putea scăpa niciodată de anxietate.
„Am avut o perioadă foarte grea, după ce mi-am pierdut părinții. Aveam atacuri de panică, anxietate. Am fost la psihiatru care mi-a spus că am un burn out și s-a transformat într-o mică depresie. Unul dintre medicii din Elveția mi-a spus că, odată ce s-a activat anxietatea, nu mai dispare niciodată. Lucru care m-a ambiționat să găsesc soluția și să îmi revin. În 1 ianuarie 2019 mi-am revenit. Sunt zile în care sunt foarte stresată, că am foarte mult de lucru, dar nu mai este genul ăla de anxietate.”, a spus Ana Morodan la Antena Stars.
Alimentul care duce la Parkinson. Topește creierul.
Noi descoperiri privind riscul de Parkinson prin pierderea auzului. Cu fiecare 10 decibeli pierduți, riscul de Parkinson crește cu 57%
Acesta este secretul unui creier sănătos. Previne pierderile de memorie și nu sunt necesare pastile.
Boala Alzheimer, depistată cu ani înainte de apariția simptomelor. Tehnica, disponibilă în SUA. Când va fi disponibilă și în Europa.
Alimentul simplu care îți calmează creierul. Previne degradarea neurologică.
Aceste medicamente extrem de frecvent utilizate sunt asociate cu un risc crescut de demență.