Apa de cocos, cum te poate ajuta să slăbești

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Apa de cocos      Foto: Pixabay
Apa de cocos Foto: Pixabay

Apa de cocos te poate ajuta să slăbești, spun specialiștii. Însă sunt câteva detalii la care trebuie să fii antent.

Apa de cocos este considerată una dintre cele mai eficiente băuturi pentru slăbit. Nu numai că este cunoscută pentru gustul și aroma sa uimitoare, dar este minunat și pentru pierderea în greutate.

Apa de cocos a devenit băutura sănătoasă pentru persoanele care încearcă să piardă sau să-și mențină greutatea. În plus, este o băutură răcoritoare încărcată cu mai mulți nutrienți.

Ce conține apa de cocos

Apa de nucă de cocos este sucul găsit în centrul unei nuci de cocos tinere, verzi. Conține fibre, vitamina C, magneziu, calciu, potasiu, sodiu și mulți astfel de nutrienți care vă vor ajuta să vă țineți sub control sănătatea generală.

Apa de cocos are un conținut scăzut de calorii, ceea ce îl face un substitut excelent pentru băuturile cu conținut ridicat de calorii, cum ar fi băuturile răcoritoare sau sucul. Potrivit MedicalNewsToday, apa de cocos are mai puțin zahăr și carbohidrați decât majoritatea sucurilor, ceea ce o face o alternativă excelentă.

De asemenea, este încărcat cu enzime bio-active despre care se știe că ușurează digestia și stimulează metabolismul. Metabolismul este procesul prin care alimentele pe care le consumați sunt transformate în energia necesară pentru ca organismul dumneavoastră să prospere. Este rata la care corpul arde caloriile pentru a ne menține activi. Deci, cu cât rata metabolică este mai mare, cu atât veți arde mai multe grăsimi.

Când ar trebui consumată apa de cocos

Deși este bine să beți apă de nucă de cocos în orice moment al zilei, consumul acesteia în anumite momente ale zilei poate ajuta.

Consumul său devreme dimineața pe stomacul gol poate contribui la eforturile de slăbire.

De asemenea, oferă o serie de alte beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea imunității, creșterea metabolismului, combaterea deshidratării și a constipației.

Notă: Solicitați sfatul unui medic calificat înainte de a utiliza orice sfat menționat în articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel