Aplicația care te ajută să mănânci mai sănătos

Peste 1.000 de alimente diferite pot fi identificate de o aplicație special făcută pentru nutriție. Cei care vor să-și îmbunătățească sănătatea și obiceiurile alimentare pot utiliza noua aplicație care estimează porțiile alimentelor și oferă sfaturi din partea nutriționiștilor.

Aplicația Foodvisor a fost lansată oficial acum în Marea Britanie, după ce fusese lansată în Franța în 2018. Potrivit unui raport al UK Tech News, echipa care a dezvoltat algoritmii aplicației consideră că astfel poate ajuta oamenii să țină evidența alimentelor pe care le consumă. În afara faptului că aplicația identifică mai mult de 1.000 de alimente diferite, poate să furnizeze raportul nutrițional al acestora și poate să integreze noi produse alimentare în baza de date pentru recunoașterea viitoare a acestora și integrarea în planul alimentar.

Este suficient ca utilizatorii să facă o poză farfuriei cu mâncare pentru ca aplicația să ofere un raport nutrițional, precum și sfaturi personalizate de la nutriționiști.

,,Aplicația învață obiceiurile personale ale unui utilizator pentru a oferi un ajutor mai precis și mai personal. Speranța este că aplicația va ajuta utilizatorii să trăiască "mai sănătoși. Tehnologia noastră unică și sfaturile dieteticienilor noștri au ajutat deja 1 milion de oameni să mănânce mai bine. Vrem să ajutăm mai mulți oameni să mănânce mai bine și să trăiască mai sănătoși, de aceea ne extindem în Marea Britanie, unde aplicațiile nutriționale sunt foarte populare, dar toate necesită logare manuală", a declarat Charles Boes, directorul executiv al Foodvisor.

Potrivit Al in Healthcare.com, Google a dezvoltat o aplicație de sănătate similară cu aceasta. Dacă aplicația Google este dezvoltată și devine disponibilă pentru public, aceasta va deveni asistent de wellness și va ajuta utilizatorii să țină evidența nutriției, antrenamentelor, alimentelor pe care le consumă și va folosi locațiile pentru a face recomandări de sănătate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel