Bijuteria care ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Bijuterie   FOTO: pixabay
Bijuterie FOTO: pixabay

Bijuteriile personalizează o ținută și transmit un mesaj evident în funcție de mărimea, culoarea și modul în care sunt purtate.

Astrele au o oarece influență când vine vorba de alegerea bijuteriilor.

Iată câteva exemple privind preferințele zodiilor:

Taur - este mare amator de lux, indiferent daca este femeie sau barbat. Prefera genul de bijuterie pe care sa o poata purta la mai multe evenimente, timp de mai multi ani la rand. Au nevoie sa epateze si, din acest motiv, isi vor alege bijuterii simple, dar masive, cu forme bine conturate si cat mai indraznete. Adora pietrele semipretioase, atata vreme cat acestea sunt montate pe bijuterii clasice. Sigur, pentru ca ii place luxul, simte nevoie sa arate si ca si-l permite, motiv pentru care va alege bijuterii foarte scumpe. Cauta calitatea, dar nu se uita la bani. Isi accesorizeaza ținutele mai degraba cu diferite coliere si, pentru ca sunt o zodie de Pamant, au nevoie de de nuante galbene, de aceea, vor alege diamantele galbene, citrinul sau chihlimbarul.

Leu - Leoaicele sunt guvernate de Soare si sunt mai ceva ca niste zeite. Ele atrag toate privirile la evenimente si sunt indragostite de bijuteriile din aur, nu conteaza daca sunt mari sau mici. Se simte fabulos cand sunt bagate in seama, admirate si laudate si aleg multe accesorii pentru tinutele lor tocmai pentru a atrage cat mai multe laude. Le plac mult bijuteriile in forma de inima, dar si cele masive, care te duc cu gandul la lux si opulenta. Pe langa aur, Leoaicele adora sa-si accesorizeze tinutele, si ele de lux, cu diamante si rubine.

Fecioara - inel cu diamante. Nativa Fecioara e axata pe cariera, pe munca si pe respectarea regulilor si normelor sociale. Nu poarta prea des bijuterii, iar daca o face, le va alege pe cele mai mici, discrete, finute, de bun simt. Iata cum sa alegi bijuteriile in functie de zodie. Fecioara este practica, dar eleganta si atenta la detalii. Poate fi timida si conservatoare, fiind o fire modesta. Nu va alege bijuterii indraznete sau futuriste pentru ca nu sunt in acord cu tiparul ei de personalitate. Din contra, va opta pentru un design minimalist care ii ofera eleganta, dar si mult confort. Va alege, fara indoiala, cercei cu diamante incolore.

Balanța - bijuterii cu safire. Balanta este o artista prin definitie. Este una dintre nativele cu cu simt pentru frumos extrem de bine dezvoltat. Nu este pretentioasa, ci ii place orice tip de bijuterie. Se simte bine cand poarta nuante de turcoaz sau albastru. Balanta va atrage multe priviri pentru ca este pasionata de moda, stie tot ce e nou si se imbraca dupa ultimele tendinte. Desigur, isi va accesa tinuta corespunzator Cumva, Balanta stie foarte bine cum sa isi echilibreze tinuta astfel incat sa nu fie prea incarcata sau de prost gust. Safirele, diamantele albastre, acvamarinul si topazul o fac fericita pe aceasta nativa.

Scorpion - Inel cu diamante negre. Misterioase, pasionale si extrem de puternice – asa sunt nativele Scorpion. Au o carisma speciala si nu tin mortis sa iasa in evidenta cu accesorii de mari dimensiuni. Ba din contra! Iata de ce trebuie sa stii cum sa iti alegi bijuteriile in functie de zodie. Nativa Scorpion va alege bijuteriile fine, discrete, dar rafinate. Adora negrul si va alege o piatra neagra, pe care sa o poata purta la orice eveniment, indiferent de tinuta. Scorpionul are avantajul ca ascunde foarte bine ce simte cu adevarat si, desi poate parea o fire puternica, increzatoare si sigura pe sine, adesea aceasta nativa se lupta cu ea insasi. Nativele Scorpion stralucesc cand poarta rubine, safire sau ametist, potrivit cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel