Biscuiți Populari Kaufland, lot retras, produs cu sulfiți. Dau reacții alergice

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Biscuiți
Biscuiți

În urma analizelor de laborator, un lot din produsul Biscuiți Populari vândut la Kaufland este retras voluntar de pe piață, pentru că s-a constatat că depășește cantitatea recomandată de sulfiți, substanțe care pot provoca reacții alergice, mai ales la copii.

„În urma analizelor de laborator efectuate pentru parametru sulfiți la lotul de Biscuiți Populari, fabricat în data de 10.12.2018, cu termen de valabilitate un an (lot care expiră în 10.12.2019) s-a constatat depășirea acestui parametru. Consumul zilnic a unei cantități mai mari de 140 g din produsul incriminat poate provoca reacții alergice la copii.

Persoanele care au achiziționat acest produs Biscuiți Populari (lot 10.12.2019) sunt invitate să nu îl mai consume și să îl returneze la magazinele Kaufland de unde l-au achiziționat. Contravaloarea produselor va fi returnată!", anunță conducerea Kaufland, într-o alertă publicată pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Anunțul a fost postat de producătorul SC SPICUL ETAP SA, din Roșiorii de Vede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel