Cameron Diaz, declarație despre rutina sa de îngrijire: Nu-mi spăl fața NICIODATĂ! Nu-mi pasă

Cameron Diaz Foto: Instagram Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: Instagram Cameron Diaz

Cameron Diaz a făcut declarații despre rutina sa de îngrijire, după ce a renunțat la actorie.

Cameron Diaz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood și a făcut dezvăluiri despre rutina sa de frumusețe. La cei 49 de ani pe care-i are, Cameron Diaz susține că se simte mai liberă ca niciodată și este foarte fericită că nu mai trebuie să respecte standardele de frumusețe de la Hollywood.

Actrița s-a retras de pe platourile de filmare, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet.

"E clar că sunt o victimă a obiectivizărilor și a exploatărilor la care femeile sunt supuse de către societate. Chiar eu m-am pus singură în astfel de situații de-a lungul timpului. Este greu să nu o faci.

Este greu să nu te uiți la tine și să nu te judeci în funcție de standardele de frumusețe. Și cred că ăsta e unul dintre cele mai importante lucruri pe care am reușit să îl fac în ultimii opt ani. Sunt sălbatică, sunt ca un animal sălbatic, sunt o fiară", a declarat Cameron în cadrul podcast-ului Rule Breakers, potrivit Spectacola.ro

"Nu îmi spăl fața niciodată. Nu îmi pasă"

 

Fosta vedetă de la Hollywood a vorbit chiar cu nepăsare despre modul în care arată acum, iar chiar dacă recunoaște că are "un milion de produse de îngrijire", aceasta nu le mai folosește.

"Nu îmi pasă. Literalmente, ultimul lucru la care mă gândesc în timpul zilei este felul în care arăt. Chiar nu fac nimic. Nu îmi spăl fața niciodată. Nu sunt într-un punct în care să mai depun energie", a continuat aceasta.

Cameron Diaz, despre revenirea pe micile ecrane

 

Cameron Diaz a vorbit și despre reluarea carierei de actriță și, spune ea, nu exclude niciodată varianta de a-și relua activitatea. Totuși, acest lucru nu se află în totul priorităților ei în acest moment, deși de când a părăsit industria filmului, actrița a pierdut oferte de aproape 100 de milioane de dolari.

"Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee. Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta", a completat actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel