Carmen Tănase, despre schema de tratament a medicului Flavia Groșan: M-a făcut bine în 3 zile!

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Actriţa Carmen Tănase a mărturisit, miercuri seara, 24 martie, că a fost vindecată de COVID-19 de către medicul orădean Flavia Groșan. 

"Nu o cunosc personal pe doamna doctor, dar doamna doctor m-a ajutat întru-un moment în care eram puțin derutată. A răspuns extraordinar apelului meu pe Facebook, pentru că nu aveam numărul de telefon. O urmăream, îmi plăcea modul de a gândi, modul de a scrie, pozitivismul, și atunci când am avut nevoie am spus: dânsa este medicul la care voi apela.

Am câștigat un prieten

 

În 10 minute mi-a dat numărul de telefon pe messenger, unde trăim cu toții această viață paralelă, şi am vorbit cu dânsa la telefon. Mi-a dat un tratament, după ce am explicat despre ce este vorba, și în trei zile eram pe picioare.

Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit un medic excepțional care, pe lângă știință, are empatie, bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare.", a spus Carnem Tănase, la Antena 3.

Mesaj pentru specialiști

 

"Aș vrea să rog toți acești specialiști, comandanți, experți, militari, sociologi și așa mai departe, care văd că se pricep la toate, să ne mai lase în pace pe noi ăștia desculți, știrbi, amărâți, vai de capul nostru, pentru că pandemia asta este diferită pentru cel care se poate duce în Maldive şi diferit pentru cel care nu mai are ce să pună pe masă.

Să nu vorbim despre toți oamenii la fel, pentru că nu suntem la fel și trebuie să fim tratați diferit atât medical, cât și moral, nu după protocoale.", a precizat Carmen Tănase.

"În clipa în care a apărut articolul (n.r. cu opiniile care au dus la audierea de la Colegiul Medicilor) despre doamna doctor (Flavia Groșan n.r.), eu am simțit un gol în stomac, pentru că știam ce va urma.", a mai spus actrița. 

Citește și Carmen Pantiș, șefa Colegiului Medicilor din Bihor, rupe tăcerea despre medicul Flavia Groșan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel