Cazuri-record de COVID-19: 1.504. Ministrul Sănătății: Ne așteptăm la o scădere

Adisa Codruț |
Data publicării:

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat joi, 27 august, că se așteaptă la o scădere a numărului de cazuri.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat joi, 27 august, că preconizează o scădere a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu infecția COVID-19.

”Ne aşteptăm la o scădere a numărului de cazuri. Nu foarte rapidă, dar va fi o scădere de la o săptămână la alta. Am simţit acest lucru în ultimele două săptămâni, dar nu am scăpat de pericol. Condiţiile rămân aceleaşi, nu în spital se tranşează această pandemie. (...) Avem în acest moment în jur de 1.050 de paturi de terapie intensivă COVID complet utilate, dedicate patologiei COVID. Avem până în 500 de cazuri zilnic aflate în această terapie intensivă şi până în 150 - 170 de cazuri care necesită ventilaţie mecanică invazivă", a explicat ministrul, potrivit Agerpres.

Declarația a fost făcută în aceeași zi când s-a înregistrat un număr record de îmbolnăviri cu nou coronavirus în ultimele 24 de ore: 1.504.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel