Cel mai bun truc pentru a purta masca vara, fără a-ți aburi ochelarii de soare

Masca
Masca

Deși numărul persoanelor vaccinate crește, este totuși necesar să purtăm o mască în spațiile publice.

Utilizarea măștilor poate provoca un anumit disconfort în diverse situații, mai ales persoanelor care poartă ochelari, fie de vedere, fie de soare. Acum, odată cu venirea vremii bune, purtarea unei măști de protecție poate fi o adevărată provocare. Ce trebuie să faci?

Celebrul truc cu săpun

Unul dintre trucurile virale este cel al săpunului. Poate fi folosit pentru ochelarii de soare și nu ai nevoie decât de un săpun solid. Astfel, primul pas este să freci ramele ochelarilor și apoi să cureți cu o cârpă uscată. Când vei pune masca la loc, vei vedea cum nu se mai aburesc.

Cu spuma de ras

Pe lângă săpunul uscat, spuma de bărbierit poate ajuta și la prevenirea aburirii ochelarilor. În acest fel, trebuie să aplici un strat foarte subțire pe interiorul ochelarilor și apoi să cureți cu un prosop uscat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel