Cel mic face numai ce vrea? Sfaturi gratuite pentru părinți de la experți

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:

Un psiholog ajută gratuit, printr-un studiu, părinții să facă față unor situații dificile în relația cu copiii. Lista pentru înscrieri este încă deschisă.

Georgiana Roșca este un doctorand din Cluj, și psiholog, care realizează un studiu în care oferă posibile soluții părinților care nu mai știu ce strategii să mai aplice în relația cu copiii lor. Studiul a debutat la începutul lunii mai și se va derula online pe parcursul unui an. Se adresează părinților cu copii între 2 și 8 ani și se desfășoară în cadrul Școlii Doctorale Psihodiagnostic și Intervenții validate știintific, în cadrul UBB Cluj.

Cercetarea, spune psihologul amintit în chestionarul de înscriere, își propune ”să investigheze eficiența anumitor strategii parentale asupra complianței copiilor cu vârstele între 2-8 ani și rolul factorilor ce țin de părinte, copil și relația dintre aceștia”. Studiul are mai multe etape, iar părinții eligibili vor primi sarcini și recomandări în relația cu cel mic. Momentan s-au înscris circa 300 de părinți.

Cei interesați pot completa chestionarul de înscriere AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel