Christian Ciocan: să nu ai apă caldă și căldură în Capitală, aceasta aduce atingere sănătății publice

Adisa Codruț / 11 dec 2020 / 19:45
Spălatul pe mâini făcut des și corect încetinește răspândirea bolilor
Spălatul pe mâini făcut des și corect încetinește răspândirea bolilor

Christian Ciocan, directorul Unității de Politici Publice din MAI, a făcut declarații, pentru DC News, privind participarea primarului Bucureștiului Nicușor Dan la un eveniment despre traficul de carne vie.

Christian Ciocan a declarat, pentru DC NEWS, că ”a-l asocia pe Primarul General, așa cum a titrat presa, în acest parteneriat pentru combaterea traficului de ființe umane la nivel național mi se pare nici măcar o glumă”.

”Primarul General nu are competențe în această zonă, ci acestea sunt la MAI. (...) Primarul General nu este pe țară, este doar al Municipiului București, doar un ordonator de credite. Nu are niciun fel de lege în care domnia sa să fie cooptat ca persoană importantă, chiar și de sprijin, la nivel național. Acum, Federația îi transmite că, până să înțelegem cum un primar poate participa la combaterea traficului de ființe umane la nivel național, bucureștenii n-au apă caldă și căldură. Acestea sunt atribuțiile ordonatorului principal de credite de la PMB. În perioada pandemiei, în Capitala României să nu ai apă caldă și căldură... acest lucru aduce atingere chiar sănătății publice”, a mai precizat Ciocan.

Întreaga declarație o puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy