Colangită biliară primitivă, dr Iulia Simionov: Vom vedea care sunt rezultatele cu această moleculă nouă

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Analize
Analize

Medicul Iulia Simionov, specialist în Gastroenterologie la Spitalul Clinic Fundeni, a vorbit, la dezbaterea transmisă de DC Medical, despre un nou medicament pentru colangita biliară primitivă.

Colangită biliară primitivă. Medicul Iulia Simionov, specialist în Gastroenterologie la Spitalul Clinic Fundeni, a discutat la dezbaterea transmisă de DC Medical, despre o nouă abordare pentru tratarea colangitei biliare primitive.

"Vorbim de un medicament nou care se adresează unor receptori celulari pentru că ținta tratamentelor este din ce în ce mai rafinată în toate afecțiunile – seladelpar – e nou introdus în studii clinice. (...) Mă refer la un studiu foarte răspândit, are centre în toată lumea", a afirmat dr Iulai Simionov.

Aceasta a ținut să sublinieze că monitorizarea unui pacient în timpul unui studiu presupune o rigurozitate ieșită din comun: "ar fi foarte bine dacă toată medicina s-ar face și s-ar urmări pacienții așa cum se urmăresc și cei din studiul clinic".

Iar legat de noul medicament aflat în teste clinice pentru tratarea colangitei biliare primitive a a declarat: "vom vedea care sunt rezultatele cu această moleculă nouă. Se pare că vor fi bune". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel