Colangită biliară primitivă, dr Iulia Simionov: Vom vedea care sunt rezultatele cu această moleculă nouă

Adisa Codruț / 24 noi 2019 / 23:33
Analize
Analize

Medicul Iulia Simionov, specialist în Gastroenterologie la Spitalul Clinic Fundeni, a vorbit, la dezbaterea transmisă de DC Medical, despre un nou medicament pentru colangita biliară primitivă.

Colangită biliară primitivă. Medicul Iulia Simionov, specialist în Gastroenterologie la Spitalul Clinic Fundeni, a discutat la dezbaterea transmisă de DC Medical, despre o nouă abordare pentru tratarea colangitei biliare primitive.

"Vorbim de un medicament nou care se adresează unor receptori celulari pentru că ținta tratamentelor este din ce în ce mai rafinată în toate afecțiunile – seladelpar – e nou introdus în studii clinice. (...) Mă refer la un studiu foarte răspândit, are centre în toată lumea", a afirmat dr Iulai Simionov.

Aceasta a ținut să sublinieze că monitorizarea unui pacient în timpul unui studiu presupune o rigurozitate ieșită din comun: "ar fi foarte bine dacă toată medicina s-ar face și s-ar urmări pacienții așa cum se urmăresc și cei din studiul clinic".

Iar legat de noul medicament aflat în teste clinice pentru tratarea colangitei biliare primitive a a declarat: "vom vedea care sunt rezultatele cu această moleculă nouă. Se pare că vor fi bune". 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy