Comună din Timiș, dintr-o eroare, pe ”lista roșie” a localităților cu COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Primarul comunei Bara din județul Timiș susține că a ajuns din greșeală pe ”lista roșie” a celor cu COVID-19. Școala ar trebui să se facă online doar că nu e nici semnal la telefonul mobil.

O comună din Timiș a ajuns dintr-o eroare pe lista roșie a localităților cu COVID-19. Primarul din Bara spune că greșeala s-a produs din pricina a trei cazuri de COVID-19 raportate în comuna lui care ar fi fost, de fapt, din Lugoj. ”Cei trei cu domiciliul în Lugoj, au fost transmiși pe tabelul de la Bara pe motiv că au viză de flotant, dar aici nu au locuit aici niciodată", a spus primarul.

Acesta a sesizat instituțiile județene ca să corecteze situația. În comună sunt 7 elevi de școală primară și 5 de școală gimnazială, și nu e semnal la telefon mobil, deci nu poate fi vorba de școală online, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel