Congresul Național de Endocrinologie, Ziua 2 – sesiuni științifice. Live la DC MEDICAL

  20 Iunie
Adisa Codruț / 20 iun 2019 / 00:20
Deschiderea Congresului Național de Endocrinologie a avut loc ieri, 19 iunie 2019
Deschiderea Congresului Național de Endocrinologie a avut loc ieri, 19 iunie 2019

DC Medical va transmite, astăzi, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube, după ora 9, o parte din sesiunile științifice din cea de-a doua zi a Congresului Național de Endocrinologie, care se desfășoară în Capitală, până pe 22 iunie, la Crowne Plaza Bucharest.

Un important eveniment medical se desfășoară în aceste zile la Crowne Plaza Bucharest. Este vorba despre Congresul Național de Endocrinologie, care a ajuns la ediția a XXVII-a, care este organizat de către Societatea Română de Endocrinologie. Congresul se va încheia până pe 22 iunie 2019.
Evenimentul are o importantă participare națională și internațională și se adresează tuturor ramurilor endocrinologiei.

Această ediție este sprijinită de Asociația Americană a Endocrinologilor Clinicieni (AACE). În plus, vor fi organizate sesiuni comune cu Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (SRDNBM) și Societatea Română de Cardiologie (SRC).

Programul științific al congresului poate fi găsit AICI.

Astăzi, după ora 9, DC Medical va transmite în direct, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube, o parte din Sesiunile științifice din program.


Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy