Consultații, coronavirus: Cât de departe de domiciliu poate fi medicul la care ai nevoie să te duci? Răspuns oficial

Dana Lascu |
Data publicării:
consultatie medicala
consultatie medicala

Grupul de Comunicare Strategică a explicat, în funcție de ordonanțele militare aprobate, cât de departe de casă pot merge pacienții care au nevoie să ajungă la consultații, în condițiile în care suntem în stare de urgență. 

Întrebare, consultații în vreme de coronavirus: Cât de departe de domiciliul nostru poate fi situat cabinetul medicului specialist? Putem merge pentru acest consult de la Cluj la București, de pildă?

Răspuns oficial dat de Grupul de Comunicare Strategică: Nu este prevăzută o limită de distanță la care trebuie să fie situat cabinetul medical, dar recomandăm cetățenilor să facă deplasări în scopuri medicale, altele decât urgențele majore, doar după verificarea disponibilității medicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel