Coronavirus: 13 pacienți infectați sunt tratați la SJU Vâlcea

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Pacient
Pacient

La SJU Vâlcea sunt internați în acest moment 13 pacienți cu coronavirus, niciunul cu formă gravă a bolii. Cinci dintre ei nu au simptome.

Un număr de 13 pacienţi cu COVID-19 sunt internaţi şi trataţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, niciunul dintre ei cu o formă gravă a bolii, potrivit unui comunicat al unităţii sanitare, citează agerpres.ro. Pacienţii cu coronavirus sunt internaţi la secţia Boli Infecţioase a SJU şi cinci dintrei ei sunt asimptomatici, şase prezintă forme uşoare de boală şi doi au forme medii ale bolii.

SJU Vâlcea a informat că în ultimele 24 de ore s-a înregistrat şi un deces (cazul 677 raportat de GCS) la un pacient cu coronavirus internat la Boli Infecţioase. Este vorba de un pacient în vârstă de 88 ani, cunoscut cu afecţiuni preexistente (AVC, diabet zaharat, insuficienţă cardiacă).

Acest bărbat intrase în contact direct cu cazuri confirmate de coronavirus, respectiv cu fiica şi ginerele lui, ambii diagnosticaţi cu COVID-19.

Pentru judeţul Vâlcea, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri un număr de 25 de cazuri confirmate cu coronavirus, număr rămas nemodificat faţă de raportarea din ziua anterioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel