Coronavirus, Adrian Streinu-Cercel: România va avea zone ÎNCHISE!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Prof dr Adrian Streinu-Cercel. Foto: DC MEDICAL
Prof dr Adrian Streinu-Cercel. Foto: DC MEDICAL

Prof dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Balș din Capitală, prevede că România ar putea avea zone ÎNCHISE la fel cum sunt acum în toată Italia.

Prof dr Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, locul unde sunt tratați acum cei mai mulți pacienți infectați cu coronavirus, a intervenit la un post TV și a vorbit despre posibilitatea de extindere a coronavirusului în România.

„Peste o săptămână, dacă persoanele contacți nu vor fi identificate în timp util, atunci vom asista la o transmitere locală pe teritoriul țării noastre în diferite zone", a spus Prof dr Adrian Streinu Cercel.

Ce se va întâmpla în aceste zone, aflați pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel