CORONAVIRUS: Măști INTERZISE! Epidemiolog: Doar egoiștii le poartă!

Angela Sabău |
Data publicării:
Maștile de protecție
Maștile de protecție

Directorul Centrului pentru Coordonarea Alertelor și Urgențelor în Sănătate (CCAES), Fernando Simon, atrage atenția asupra unor măști de protecție ”egoiste”.

Specialistul a dat asigurări că utilizarea măștilor FFP2 și FFP3 cu o supapă nu a fost „ideală” și le-a descris ca fiind „egoiste”. Motivul? Concentrează „aerul expirat într-un punct specific”. 

Ce efecte are acest lucru, dar și când este recomandată purtarea acestei măști, a explicat Fernando Simon, epidemiolog spaniol care ocupă funcția de director al Centrului de Coordonare a Alertelor și a Situațiilor de Urgență în domeniul sănătății din Ministerul Sănătății. De asemenea, el a explicat motivul pentru care, unele regiuni din Spania au interzis măștile FFP2 și FFP3.

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel