Coronavirus: marile rețele comerciale iau măsuri să evite aglomerările

Adisa Codruț / 25 feb 2020 / 23:29
Supermarket
Supermarket

Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, s-a întâlnit marți, 25 februarie, la sediul instituției, cu reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

"Întâlnirea a vizat o informare cu privire la măsurile de sănătate publică instituite de către Guvern și Ministerul Sănătății în această perioadă. (...) AMRCR și-a arătat susținerea în vederea aplicării măsurilor de sănătate publică în acord cu noile prevederi legale. Între măsurile discutate astăzi s-a evidențiat aceea de a recomanda angajaților să evite în această perioadă călătoriile în zone în care evoluează COVID-19. În cazul oricăror suspiciuni de îmbolnăvire se impune apelarea serviciului 112 pentru direcționarea către centrele medicale de diagnosticare", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

În perioada următoare, reprezentanții marilor rețele comerciale au dat asigurări că vor fi luate măsurile ce se impun pentru a se evita aglomerările din cadrul magazinelor, reamintind consumatorilor că există posibilitatea achiziției online de produse alimentare și nealimentare fie direct de la comercianții care au acest serviciu, fie prin aplicații specializate.

Cei de la AMRCR au cerut să fie informați periodic referitor la informațiile noi despre răspândirea COVID-19.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy