COVID-19: țara care se gândește să introducă noi restricții la iarnă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

O țară din Europa a anunțat, prin vocea ministrul Sănătății, că ar introduce noi restricții la iarnă pentru gestionarea pandemiei COVID-19.

Ministrul britanic al sănătăţii Matt Hancock a declarat sâmbătă, 29 august, că s-ar putea introduce de noi restricţii în cazul unui al doilea val de COVID-19 în această iarnă. ”Dacă vor creşte din nou cazurile, va trebui să recurgem la măsuri locale de carantină foarte extinse sau să luăm măsuri suplimentare la nivel naţional. Nu excludem asta, chiar dacă nu vrem aşa ceva", a declarat ministrul britanic, citat de Agerpres. 

Oficialul britanic a estimat că un al doilea val poate fi evitat, dar că nu este uşor acest lucru: ”Acesta ar fi cel mai grav scenariu ce poate fi avut în vedere în mod rezonabil: un sezon greu de gripă şi o creştere a cazurilor de coronavirus, deoarece oamenii petrec mai mult timp în interior" iarna”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel