Cum ai grijă de grădină cu ajutorul cuptorului cu microunde. Întrebuințări la care nu v-ați gândit

Adisa Codruț / 25 iun 2021 / 18:23
Unelte de grădină FOTO: pixabay
Unelte de grădină FOTO: pixabay

Cuptorul cu microunde vă poate fi de folos când aveți grijă de grădină pentru a încălzi apa - omoară bacteriile și anumiți spori de mucegai, dar și pentru a usca diverse condimente.

Altfel de utilizări ale cuptorului cu microunde:

* usuci plante – două dintre plantele aromatice care pot fi uscate în cuptorul cu microunde sunt busuiocul si coriandrul; astfel înjumătățiți timpul de uscare al acestor ierburi aromatice. Puneți frunzele de coriandru și busuioc între două prosoape de hârtie, iar apoi porniți cuptorul 30 de secunde.

* sterilizați pământul – solul din ghiveci poate avea diverse boli, iar cuptorul cu microunde poate steriliza pământul; puneți pământul într-un bol rezistent la căldură; pământul trebuie să ajungă la o temperatură de 93 grade Celsius ca să fiți sigur că este sterilizat.

* încălziți apa – înainte de a uda plantele puteți încălzi apa la cuptorul cu microunde; acesta ucide bacteriile și anumiți spori de mucegai; plantele le udați după ce apa se răcește, arată cumsa.ro.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy