Cum ai grijă de grădină cu ajutorul cuptorului cu microunde. Întrebuințări la care nu v-ați gândit

Adisa Codruț |
Data publicării:
Unelte de grădină FOTO: pixabay
Unelte de grădină FOTO: pixabay

Cuptorul cu microunde vă poate fi de folos când aveți grijă de grădină pentru a încălzi apa - omoară bacteriile și anumiți spori de mucegai, dar și pentru a usca diverse condimente.

Altfel de utilizări ale cuptorului cu microunde:

* usuci plante – două dintre plantele aromatice care pot fi uscate în cuptorul cu microunde sunt busuiocul si coriandrul; astfel înjumătățiți timpul de uscare al acestor ierburi aromatice. Puneți frunzele de coriandru și busuioc între două prosoape de hârtie, iar apoi porniți cuptorul 30 de secunde.

* sterilizați pământul – solul din ghiveci poate avea diverse boli, iar cuptorul cu microunde poate steriliza pământul; puneți pământul într-un bol rezistent la căldură; pământul trebuie să ajungă la o temperatură de 93 grade Celsius ca să fiți sigur că este sterilizat.

* încălziți apa – înainte de a uda plantele puteți încălzi apa la cuptorul cu microunde; acesta ucide bacteriile și anumiți spori de mucegai; plantele le udați după ce apa se răcește, arată cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel