Cum alegem culoarea de păr potrivită. Olga Barcari: Este foarte complex acest lucru

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
par - FOTO: Freepik@heckmannoleg
par - FOTO: Freepik@heckmannoleg

Cum alegem culoarea de păr potrivită. Ce aspecte avem în vedere și cum se schimbă trendul.

Cum alegem culoarea de păr potrivită. Care sunt aspectele de care trebuie să ținem cont. Alegerea culorii potrivite pentru păr depinde de mai mulți factori, inclusiv tonul pielii, culoarea ochilor, personalitatea, și preferințele personale. 

Cum alegem culoarea de păr potrivită

Olga Barcari, hairstylist de renume, ne-a dezvăluit trendurile pe care ar trebui să le adoptăm în 2024. Desigur, mereu este important să alegem stiluri care ne avantajează și ne conferă încredere, dar specialista ne va ghida în privința nuanțelor de păr care vor fi în centrul atenției în acest an. 

Vezi și: Alimentul care scade tensiunea arterială. Previne bolile cardiovasculare

Tonul pielii este un factor important în alegerea culorii de păr. Pielea poate avea un ton cald, rece sau neutru. Dacă ai o piele cu ton cald, culorile aurii, roșcatul sau nuanțele mai călduțe de maro pot arăta bine. Pentru tonuri reci ale pielii, culorile mai reci precum negru, maro închis sau nuanțe reci de blond pot fi potrivite. Dacă ai un ton de piele neutru, poți încerca o gamă mai variată de culori.

"Naturalețea părului, culorile de maro, ciocolatiul, culorile calde, mai blânde, care îmblânzesc trăsăturile femeilor, însă pentru mine, de exemplu, naturalețea înseamnă ca rezultatul să fie natural, nu neapărat să ai o culoare foarte naturală.

Poate ai un silver blond și să-ți încadreze fața atât de bine, încât să fie foarte natural și să se implementeze atât de frumos cu ce ești tu ca și personalitate, ca și styling", a explicatOlga Barcari, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la DC MEDICAL și Spectacola.

Vopsea de păr - FOTO: Freepik@Anna Leshchenko

Vezi și: Simptomul comun al demenței care poate ajuta la încetinirea progresului bolii. Semnul la care să fii atent

Cum alegem culoarea de păr potrivită în funcție de tendințele actuale

Culorile de păr pot influența modul în care te simți și cum ești percepută. Dacă îți place să ieși în evidență, poți încerca culori vibrante sau nuanțe neobișnuite. Dacă preferi un aspect mai natural, poate doriți să rămâi în gama tonurilor mai apropiate de culoarea ta naturală.

"Îmi petrec foarte mult timp cu femeile și îmi dau seama că își aleg culoarea în funcție de pe cine idolatrizează sau pe cine place de pe Instagram. De multe ori, unele dintre ele visează la un blond cenușiu sau la un blond perlat, mai șuvițat, doar pentru că acea persoană poartă.

Vezi și: De ce să nu te mai ferești de carbohidrați. Creierul are nevoie de carbohidrați pentru funcționarea optimă

Culorile se mai aleg în funcție de tenul pe care-l avem și cred că și după starea de spirit, alegi culoarea și tehnica pe care o vei purta în funcție de cum te simți tu în momentul acela sau în funcție de cum mă simt eu, pentru că aș putea să le propun clientelor ceva ce simt eu și vreau eu să ofer în acel moment.

Este foarte, foarte complex acest lucru. Acum, mai nou, alegem culorile părului sau modul în care ne îmbrăcăm în funcție de modul în care ne simțim noi ca și spirit, ca și stare",  a mai spus Olga Barcari. 

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel