Cum îți păstrezi oasele sănătoase pe măsură ce îmbătrânești. Trucuri simple

Dana Lascu |
Data publicării:
Sănătatea oaselor, pe măsură ce înaintăm în vârstă
Sănătatea oaselor, pe măsură ce înaintăm în vârstă

Pe măsură ce îmbătrânim, oasele noastre nu mai sunt așa sănătoase ca în tinerețe. Pot deveni mai slabe și mai fragile, mai ales pentru femeile în vârstă, pentru care osteoporoza e o problemă. Dar ce faci ca să-ți păstrezi oasele tari și sănătoase? Vitaminele și mineralele fac minuni, așa cum se crede?

Care este cheia pentru menținerea oaselor puternice și sănătoase pe măsură ce îmbătrâniți? Dr. Kirtly Parker Jones, profesor și vicepreședinte pentru Educație la Departamentul de Obstetrică și Ginecologie al Facultății de Medicină de la Universitatea Utah explică ce le este recomandat femeilor. Mesaj de la un medic pentru pacienți:

Trucurile - minune

„Deci, vreți să vă mențineți oasele puternice la 50 de ani și după? Ei bine, nu funcționează să luați calciu și vitamina D.

Desigur, nu vrem să aveți deficiențe, așa că o dietă adecvată va face asta, dar oamenii care iau saci cu suplimente, le iau degeaba pentru că nu va funcționa.

Exercițiile fizice sunt de ajutor și vă vrem puternici, astfel încât să nu cădeți.

Exercițiile care se concentrează în special asupra echilibrului, cum ar fi yoga și tai chi, s-a dovedit că reduc astfel de evenimente. Asta este important.

Apoi, vrem să ajungeți la 50 de ani cu o densitate foarte bună a oaselor, deci asta înseamnă că atunci când sunteți tineri trebuie să continuați să vă mișcați, să ieșiți afară în aer curat, să luați vitamina D, să nu beți sucuri acidulate.

Ăsta e trucul!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel