Consumul de brânză poate reduce riscul de demență. Colina, compusul care protejează creierul
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Adaugă acest tip de sos la pastele tale, pentru o aromă bogată și hrănitoare.
Pastele Carbonara sunt unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din bucătăria italiană.
Această rețetă conține ciuperci, un aliment foarte hrănitor care, datorită conținutului său de seleniu, combate celulele canceroase și împiedică crearea tumorilor.
• 150 g de slănină
• 150 g ciuperci
• 150 g parmezan ras
• 1 ceapă
• 300 ml. de smântână lichidă
• piper negru
• ulei de masline
• sare
Timp de preparare: 30 de minute
Calorii: aprox. 525 calorii
1. Într-o tigaie adaugă un strop de ulei și ceapa tocată în prealabil, la foc mediu.
2. Adăuga ciupercile feliate cu puțină sare și amestecă.
3. Include slănina tocată, păstrând tigaia la foc mediu.
Citește și Berbec, Fecioară, Săgetător: Pastele PERFECTE pentru fiecare ZODIE
4. În momentul în care slănina se rumenește, dar fără să fie crocantă, adaugă smântâna lichidă cu puțin piper negru și amestecă totul.
5. Pune pastele peste sos și amestecă în continuare.
6. În cele din urmă, adaugă parmezanul ras, pentru a da mâncării o aromă unică.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.