Cum prepari sosul Carbonara pentru paste. Ingredientul SECRET care îi dă o aromă bogată
Adaugă acest tip de sos la pastele tale, pentru o aromă bogată și hrănitoare.
Pastele Carbonara sunt unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din bucătăria italiană.
Această rețetă conține ciuperci, un aliment foarte hrănitor care, datorită conținutului său de seleniu, combate celulele canceroase și împiedică crearea tumorilor.
Ingrediente pentru 4 persoane:
• 150 g de slănină
• 150 g ciuperci
• 150 g parmezan ras
• 1 ceapă
• 300 ml. de smântână lichidă
• piper negru
• ulei de masline
• sare
Timp de preparare: 30 de minute
Calorii: aprox. 525 calorii
Mod de preparare:
1. Într-o tigaie adaugă un strop de ulei și ceapa tocată în prealabil, la foc mediu.
2. Adăuga ciupercile feliate cu puțină sare și amestecă.
3. Include slănina tocată, păstrând tigaia la foc mediu.
Citește și Berbec, Fecioară, Săgetător: Pastele PERFECTE pentru fiecare ZODIE
4. În momentul în care slănina se rumenește, dar fără să fie crocantă, adaugă smântâna lichidă cu puțin piper negru și amestecă totul.
5. Pune pastele peste sos și amestecă în continuare.
6. În cele din urmă, adaugă parmezanul ras, pentru a da mâncării o aromă unică.
Ovăzul, desființat de medic: Unde ne-am stricat? Micul dejun era cu brânză, ouă și slănină
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Orezul brun conține mai mult arsenic decât cel alb! De ce specialiștii spun să NU renunți la el?
Sushi, secretul japonezilor pentru longevitate. Bilic: Ne învață că e sănătos să mănânci pește crud. Sosul de soia, ridichea murată și wasabi împiedică multiplicarea bacteriană
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
Budinca de chia, mai puternică decât orice dietă: 5 rețete delicioase. Cum să slăbești simplu și rapid
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Cum să reduci riscul de accident vascular cerebral cu o simplă schimbare în dietă, recomandată de un expert în nutriție
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
De ce te doare capul după ce bei un pahar de vin. Ce ascunde vinul roșu și de ar putea fi periculos
Cel mai bun tratament pentru constipație. Dr. Marius Sava: Trece repede prin intestin
Acesta este cel mai bun tratament pentru constipație. E atât de simplu și totuși mulți oameni nu îl știu sau nu țin cont de el.
Cum să faci prăjituri fără zahăr dar la fel de delicioase. Trucul pe care puțini îl știu
Ingredientul pe care trebuie să-l ceri scos din băuturile de la cafenea sau restaurant
Turtă dulce care se topește în gură: cea mai simplă rețetă. Secretul care o face pufoasă
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Matcha Latte: băutura verde care a cucerit generația tânără. Cum te ajută să slăbești. Așa se prepară corect
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Le poți face în 10 minute. E desertul iernii
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Ai peste 40 de ani? Iată de ce trebuie să bei apă cu castravete în fiecare dimineață
Carnea roșie slabă curăță intestinul și inima. Cum o consumi corect
Ce se întâmplă în corp când mănânci sarmale cu smântână. Adevărul ascuns al acestei combinații. De ce să nu o mai faci
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Cele mai sănătoase fructe uscate: formează globule roșii, au vitamina C, ajută digestia și cresc imunitatea
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci avocado cu ou în fiecare dimineață
Cum să gătești cartofii corect pentru a nu crește colesterolul: greșeala pe care multă lume o face
Fibrele alimentare: cheia prevenției cancerului. Descoperirea care schimbă regulile nutriției
Rețeta minune de mic dejun care topește grăsimea. O femeie a slăbit 45 kg. Ingredientul banal de care ai nevoie
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
