Cum să pari mai slabă. 10 trucuri care te transformă RADICAL în două minute

10 trucuri formidabile care te pot ajuta să pari mai slabă în două minute.

1. Alege încălțăminte confortabilă

Pentru ca picioarele să pară mai lungi și corpul mai subțire, ar trebui să porți pantofi la culoarea pielii. Deci, nud, maro sau oricare dintre culorile cele mai apropiate de culoarea picioarelor tale va alungi aspectul picioarelor tale. Dacă porți pantaloni sau colanți, alege o încălțăminte de o culoare similară cu ceea ce porți. Acest truc funcționează deoarece vei părea vizual mai înaltă și mai slabă. 

De asemenea, evită pantofii cu bretele sau curele pe glezne, deoarece îți fac picioarele să pară mai scurte decât sunt cu adevărat.

2. Scapă de hainele prea mici sau prea mari

Nu cumpăra niciodată haine prea mari sau prea mici. Astfel de haine îți vor evidenția doar defectele și te vor îngrășa. Ținuta ta ar trebui să ți se potrivească și ar trebui să evidențieze ce vrei tu, ascunzând în același timp micile defecte.

3. Ține întotdeauna spatele drept

O postură bună creează impresia unei talii mai mici. Ghemuitul este un obicei atât de rău, deoarece nu numai că te face să arăți mai scundă și plinuță, dar poate provoca și probleme de sănătate. Pentru a evita acest lucru, ține întotdeauna spatele drept și fesele puțin încordate.

4. Învață tehnici de conturare a feței

Conturarea feței o face să pară mai subțire și poate ascunde chiar o bărbie dublă. Trebuie doar să înveți cum să utilizezi corect tonurile întunecate și luminoase. Regula-cheie pe care trebuie să o reții este următoarea - tonurile întunecate ascund imperfecțiunile, iar cele deschise evidențiază calitățile. 

5. Bronzează-te

Cu cât pielea ta arată mai bronzată, cu atât kilogramele în plus și celulita devin mai puțin vizibile. Cea mai bună alternativă este bronzul la solar. Trebuie doar să urmezi câteva reguli simple:

În primul rând, cură-ți pielea și folosește un exfoliant corporal. Apoi, hidratează-ți pielea cu o cremă specială. Dacă ai pielea uscată, folosește un burete neted, în loc de un scrub. Hidratează-ți pielea de mai multe ori. Acordă o atenție precisă genunchilor și coatelor.

6. Alege țesăturile potrivite

Nu cumpăra haine din materiale aspre sau haine prea strânse. Evită formele pătrate și liniile unghiulare, deoarece acestea vor atrage atenția doar asupra oricăror zone cu probleme. Pentru a acoperi defectele, alege haine din țesături netede și flexibile.

7. Alege accesoriile potrivite

Eșarfele și gulerele prea strânse îți pot suprasolicita imaginea de ansamblu. Decolteurile rotunde sau în formă de V sunt cea mai bună alegere. De asemenea, lasă 2-3 butoane desfăcute în zona gâtului.

Colierele lungi, care nu sunt voluminoase, și cerceii mici îți vor perfecționa, de asemenea, imaginea, deoarece îți lungesc gâtul și îți subliniază zona decolteului.

8. Nu evidenția zonele cu probleme

Uneori, fetele încearcă să ascundă o zonă cu probleme acoperind-o excesiv. Acest lucru are drept rezultat opusul efectului dorit, deoarece aceste zone ajung să atragă mai multă atenție. De exemplu, dacă nu îți place modul în care arată șoldurile, nu purta blugi cu buzunare mari sau orice imprimeu. Cu cât atragi mai puțină atenție asupra unei zone cu probleme, cu atât aspectul general va fi mai bun.

9. Nu neglija podoaba capilară

Coafurile voluminoase și bufante pot dezechilibra aspectul tău. Oferă credit tunsorilor de lungime medie sau bobului până la umeri. Tunsorile scurte arată bine atunci când gâtul este ascuns sub păr.

Părul lung și drept nu se potrivește de obicei fetelor plinuțe. Astfel de coafuri subliniază zonele cu probleme. Dacă nu poți renunța la părul lung, încearcă să adaugi ceva volum părului de deasupra umerilor.

10. Folosește accesorii care maschează kilogramele în plus 

Bustierele sau corsetele remodelatoare te pot ajuta să pari mai slabă. În plus, sunt utile nu numai pentru femeile cu kilograme în plus, ci și pentru femeile care doresc să ascundă celulita sau aripioarele.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel