De ce să adaugi câteva picături de zeamă de lămâie în cafea. Efectul nebănuit pe care îl au

Monika Baciu |
Data publicării:
cafea - FOTO: Freepik@waycss5
cafea - FOTO: Freepik@waycss5

De ce să adaugi câteva picături de zeamă de lămâie în cafea. Efectele vor fi vizibile cu ochiul liber.

De ce să adaugi câteva picături de zeamă de lămâie în cafea. Cele patru ingrediente care ard grăsimea de pe burtă au efecte benefice asupra organismului. Aceste ingrediente delicioase pot lucra alături de alte schimbări în stilul de viață pentru a stimula eforturile de pierdere în greutate.

Greutatea noastră este un factor important în sănătatea și bunăstarea noastră generală. Atât subponderalitatea, cât și supraponderalitatea ne pot expune la un risc semnificativ crescut pentru diverse afecțiuni periculoase. De exemplu, obezitatea este o cauză majoră a diabetului de tip 2, printre alte complicații. Și având prea multă grăsime viscerală în jurul taliei a fost asociat cu boli de inimă și chiar cancer.

Vezi și: Greșeala uriașă pe care o facem când suntem răciți. Sorin Aramă: O inepție absolut periculoasă! Nu tratezi infecțiile virale...

Pierderea în greutate, dificilă

Cu toate acestea, pierderea în greutate poate fi dificilă, adesea necesitându-ne să facem schimbări durabile în obiceiurile noastre de viață, cum ar fi dieta și rutina de exerciții. Dar experții au sugerat că există o modalitate de a accelera eforturile de pierdere în greutate prin adăugarea doar a unui mic ingredient în băuturile tale.

Experții în cafea de la Beanies au recomandat patru ingrediente gustoase care ar putea face exact acest lucru. Cafea cu lămâie

În timp ce ceaiul cu lămâie a fost mult timp preferat, cafeaua cu lămâie este o modă mai recentă.

”Ambele ingrediente au beneficii clare pentru sănătate. Lămâia este un ingredient cunoscut pentru eliminarea toxinelor, care poate, de asemenea, să îți stimuleze sistemul imunitar și să reducă riscul de boli de inimă. Unul dintre motivele principale pentru popularitatea trendului este credința că băutura poate da start metabolismului”, au spus experții, potrivit Express.

Lămâile sunt bogate în vitamina C, care ajută la procesele naturale de ardere a grăsimilor ale organismului, în timp ce cafeaua poate stimula țesutul adipos brun, care joacă un rol cheie în cât de repede putem arde caloriile ca energie.

Vezi și: Ce simbolizează culoarea roșie. Ce se întâmplă atunci când porți roșu

Cu toate acestea, au avertizat că aceasta nu este ”o soluție super magică de topire a grăsimilor” și nu ar trebui să fie înlocuită cu o dietă sănătoasă, echilibrată și cu mult exercițiu.

”Totuși, nu există niciun rău în a încerca singur, iar merită să experimentați cu unele rețete pentru a vă răsfăța gusturile și potențial pentru a-ți promova starea de bine“, au spus ei.

Pentru o experiență mai clasică, prepară-ți cafeaua preferată, apoi taie și stoarce sucul de la o jumătate de lămâie în ceașcă. Amestecă bine și bucură-te de prospețimea ei. Opțional, adaugă o linguriță de miere pentru dulceață suplimentară.

Scorțișoară

FOTO: Pexels@Ngô Trọng An

Această condiment aromat are un miros plăcut și un gust dulce și cald, dar are și beneficii potențiale pentru sănătate.

”Scorțișoara conține antioxidanți, proprietăți antiinflamatoare și poate chiar ajuta la stabilizarea zahărului din sânge. Presară puțin deasupra cafelei sau amestecă-l pentru întreaga experiență aromatică“, au mai spus experții.

Vezi și: Care e diferența între luxație și entorsă. Ce se întâmplă dacă tratezi incorect o entorsă. Dr. Codrin Huszar: Simți că îți fuge glezna

Cardamom

Acest condiment asiatic va adăuga un gust distinct și exotic cafelei tale.

”Acest condiment a fost asociat cu diverse beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și metabolismului. Zdrobește câteva boabe de cardamom și prepară-le cu cafeaua ta“, au spus ei.

Nucă de cocos

”O picătură de ulei de nucă de cocos în cafeaua ta poate oferi o textură cremoasă și un gust subtil tropical. Nuca de cocos este cunoscută pentru proprietățile sale ”termogenice”, care pot ajuta la arderea grăsimilor”, au mai spus experții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel