De ce să pui bicarbonat de sodiu pe carne. Rezultatul te va uimi

Dacă ai cumpărat de la magazin o bucată de carne tare, ațoasă, greu de preparat, nu este cazul să o arunci. 

Nu trebuie să arunci carnea tare, pentru că există o soluție simplă și la îndemână pentru a-i reda frăgezimea. Acoper-o cu bicarbonat de sodiu și las-o la frigider timp de 3-5 ore.

Spală bine carnea de bicarbonat înainte să o gătești. Carnea va fi extre de moale, încât ți se va topi în gură!

Înmuierea scurtă a cărnii în bicarbonat de sodiu crește pH-ul de pe suprafața cărnii, ceea ce face mai dificilă legarea excesivă a proteinelor, menținând carnea fragedă atunci când este gătită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel