Dieta pe care o urmează Dana Săvuică: E un fenomen! Pot să slăbesc atunci când am nevoie, să arăt bine în costum de baie

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica
dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica

Dana Săvuică ne-a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Care este dieta pe care fostul model o urmează.

Dana Săvuică, femeie de afaceri, om de televiziune și fost model, ne-a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola cum reușește să se mențină în formă. Fostul model a dezvăluit că a vrut să apeleze la bisturiu, dar a descoperit o dietă fenomen care o ajută să slăbească oricând are nevoie. 

"Orice femeie care se respectă trebuie să aibă grijă de sănătatea ei și de aspectul exterior. Să nu fim ipocriți! Este foarte simplu să intri pe o dietă care îți promite că vei slăbi spectaculos într-o perioadă scurtă de timp, dar nu ne dăm seama că pe parcurs ne facem rău, dăm organismul peste cap.

Crush-diet (când nu mănânci nimic-n.r.) nu face bine organismului, nici măcar mental nu este OK. Crizele de foame duc la depresie, nervozitate, la dureri de cap, la amețeli, stări de somnolență. Organismul încearcă să își salveze metabolismul și tu te joci cu focul. O faci pe pielea ta",  a spus Dana Săvuică, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe, de la DC MEDICAL și Spectacola. 

Dieta pe care o urmează Dana Săvuică

Dana Săvuică - FOTO: Instagram@danasavuica

Această dietă implică consumul de shake-uri proteice și alte produse alimentare specifice, care sunt concepute pentru a furniza nutrienții necesari organismului într-un mod controlat din punct de vedere caloric.

"Am o dietă slab calorică, bogată nutritiv, cu peste 36 de nutrienți de care corpul are nevoie. Este o dietă creată de doctori danezi specialiști în obezitate. Este o dietă de peste 40 de ani, cu foarte multe atestări medicale și cercetări.

Această dietă care se concentrează pe echilibrul metabolismului, fiind scăzută caloric ne ajută să slăbim, dar fiind bogată nutritiv ajută organismul să își țină în echilibru acest metabolism care este foarte precar. Datorită acestei diete, eu pot să slăbesc atunci când am nevoie, să arăt bine în costum de baie, când călătoresc sau înainte de un eveniment, dar în același timp o pot menține pe termen lung pentru că are produse bio, naturale, este foarte variată. 

De la supă de roșii, la cus-cus, la rizoto, la omletă, există o varietate mare de mâncăruri pe care poți să le creezi. Sunt shake-uri care se prepară extrem de ușor și pe care le poți lua cu tine. Sunt shake-uri din fructe de pădure, vanilie, mango. Există cereale de ovăz. Pur și simplu pui apă, produsul și ai mâncarea pentru micul dejun. 

Sunt atât de bine realizate încât nu simți că ți-e foame, nu simți că pierzi mesele bogate în carbohidrați, cu prăjituri, paste, cartofi. Acestea te conduc spre a-ți scădea greutatea, dar nu simți lucrul acesta. Nu e o povară. Este dieta NUPO care a fost adusă în România acum doi ani de zile. E un fenomen.

La dieta NUPO sunt șase mese pe zi. Au dulciuri, budincă, este fenomenal. Pentru mine a fost cea mai bună soluție pentru a arăta bine, pentru a mă simți bine în corpul meu",  a mai spus Dana Săvuică.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel