Dotări de ultimă generație pentru Spitalul de Copii din Cluj. Cine dă banii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Clădire a Spitalului de Copii din Cluj   FOTO: CJ Cluj
Clădire a Spitalului de Copii din Cluj FOTO: CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate sanitară în subordinea sa, 1.205.250 de lei pentru achiziționarea unor dotări de ultimă generație.

Dotări, spital. Consiliul Județean Cluj achiziționează aparatură medicală de ultimă generație în valoare de 1.205.250 de lei pentru Spitalul de Copii, unitate sanitară în subordinea forului administrativ judeţean.

Potrivit unui comunicat, se vor achiziționa: un sistem de radiofrecvență monopolar/bipolar, o trusă de timpanoplastie pediatrică, 120 de computere SFF cu monitor, un microscop de consultații, o autosanitară cu tracțiune electrică pentru transportul cu targa a pacientului, un aparat de dializă peritoneală automat, două holtere EKG, două fotolii pat pentru hemodializă, un cuptor histologie, un scaun ORL electric, o sondă pentru ecografie musculoscheletal, un sistem de tip Tourniquet automat precum și o serie de echipamente și dotări ultramoderne ce vor intra în dotarea bucătăriei spitalului.

Tot la Spitalul de Copii din Cluj se vor face lucrări de reparații capitale și de asfaltare a unor căi de acces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel