Dotări de ultimă generație pentru Spitalul de Copii din Cluj. Cine dă banii

Adisa Codruț / 23 sep 2019 / 17:48
Clădire a Spitalului de Copii din Cluj   FOTO: CJ Cluj
Clădire a Spitalului de Copii din Cluj FOTO: CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate sanitară în subordinea sa, 1.205.250 de lei pentru achiziționarea unor dotări de ultimă generație.

Dotări, spital. Consiliul Județean Cluj achiziționează aparatură medicală de ultimă generație în valoare de 1.205.250 de lei pentru Spitalul de Copii, unitate sanitară în subordinea forului administrativ judeţean.

Potrivit unui comunicat, se vor achiziționa: un sistem de radiofrecvență monopolar/bipolar, o trusă de timpanoplastie pediatrică, 120 de computere SFF cu monitor, un microscop de consultații, o autosanitară cu tracțiune electrică pentru transportul cu targa a pacientului, un aparat de dializă peritoneală automat, două holtere EKG, două fotolii pat pentru hemodializă, un cuptor histologie, un scaun ORL electric, o sondă pentru ecografie musculoscheletal, un sistem de tip Tourniquet automat precum și o serie de echipamente și dotări ultramoderne ce vor intra în dotarea bucătăriei spitalului.

Tot la Spitalul de Copii din Cluj se vor face lucrări de reparații capitale și de asfaltare a unor căi de acces.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy