COVID-19: Două persoane din sistemul medical și una de la o casă de tip familial, testate pozitiv

Angela Sabău / 15 aug 2020 / 15:01
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Două persoane angajate la un spital și una de la o casă de tip familial din Maramureș au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. 

Două persoane care lucreză în sistemul sanitar și una de la o casă de tip familial din Maramureș au fost confirmate cu COVID-19 în utliele 24 de ore, în județ. 
Cele două persoane din ssistmeu lemdical sunt asistenți la spitalul din Borșa, iar cea de la casa de tip familial este din Baia Mare.
„Toate cele trei persoane sunt asimptomatice și au fost internate în spital. Rezidenții din casa de tip familial și personalul angajat au fost testați, iar rezultatul probelor este negativ. Contacții direcți au fost carantinați la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, iar pacienții au fost izolați la nivelul unității medicale. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică”, arată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. 
„S-a procedat la dezinfecția secției din unitatea medicală unde își desfășoară activitatea cele două cadre medicale și a casei de tip familial. De asemenea, au fost luate măsurile specifice pentru protecția personalului angajat din cadrul unității medicale și casei de tip familial.” 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy