COVID-19: Dr Monica Pop a răbufnit! „ALEGERI VINOVATE...! Se dorește abaterea atenției?!”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook

Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop spune că alegerile trebuiau eșalonate pe două zile pentru a nu crește cazurile de COVID-19 și că nu teatrele și restaurantele sunt problema. 

„NU RESTAURANTELE ȘI NICI TEATRELE, CI ALEGERILE - NEAMÂNATE ȘI NICI  măcar EȘALONATE pe 2 ZILE DEȘI ERA RISC  Major- SUNT „VINOVATE” DE NUMĂRUL MARE DE INFECȚII! SE DOREȘTE ABATEREA ATENȚIEI?!..”, scrie, revoltată, prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook, după ce autoritățile au anunțat cifrele RECORD de cazuri noi și de decese din cauza COVID-19. 

„CE teatre, CE restaurante?! Exact unde se respectă cel mai mult măsurile? De ce? Înainte de alegeri se cunoștea bine riscul, crescător, de infectare! 

Nu se puteau amâna? Dacă nu, de ce, pentru a evita aglomerația și a scădea riscul, nu s-au eșalonat, măcar, pe 2 zile?!  Era perfect posibil! În diaspora, când a existat interes, s-au putut organiza pe 3 (TREI) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Păi, cam nu prea!!!

În urmă cu câteva luni, Ministrul Sănătății, dl Dr. Tătaru a spus clar că în luna septembrie vor fi peste 2.000 de cazuri. Am crezut că exagerează!!! Uite că a avut dreptate! Și atunci? De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni?  Exprima părerile medicilor epidemiologi și infecționiști, nu le-a inventat el!

Întrebări : 1. De ce s-au ORGANIZAT ALEGERI ACUM, dacă se știa că riscul afirmat de specialiști e atât de mare?! Care este motivul?! ( se cam știe, nu?)

2. Cine trebuie să RĂSPUNDĂ pentru această „FAVORIZARE” SIGURĂ ȘI FOARTE PREVIZIBILĂ  a RĂSPÂNDIRII BOLII?! Se adeverește acum că AȘA E!

3. A fost un ACT PREMEDITAT, pentru că previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Poate răspunde cineva???!!!” întreabă medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel